ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/8/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Σκότωσαν αδέσποτο με ποντικοφάρμακο-Κίνδυνος μόλυνσης της περιοχής

Σκότωσαν αδέσποτο στην Ελασσόνα με ποντικοφάρμακο, στο στενό που έχει το Φροντιστήριο Ξένων Σπουδών η κ. Αλευρά.


Το αδέσποτο σκυλί ξεψύχησε στα σκαλιά του φροντιστηρίου, έχει γεμίσει αίματα το τετράγωνο, αφού το ποντικοφάρμακο εξαπλώθηκε στο σώμα και προκάλεσε εμετούς και αιμοραγία και εδώ και τρεις ημέρες το σημείο μυρίζει πάρα πολύ άσχημα και υπάρχει τεράστιος κίνδυνος μόλυνσης της περιοχής.

Η κ. Αλευρά επικοινώνησε και με τον Δήμο Ελασσόνας αλλά και με την εφημερίδα μας, ζητώντας βοήθεια από την αντιδημαρχία καθαριότητας να απομακρυνθεί το σκυλί και να καθαριστεί το σημείο, αφού η ίδια απουσιάζει εκτός Ελασσόνας, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Οι κάτοικοι που κατοικούν περιμετρικά αλλά και οι περαστικοί διαμαρτυρήθηκαν επίσης στην εφημερίδα μας ώστε να απομακρυνθεί το νεκρό σκυλί που σκότωσαν επιτήδειοι, δολοφόνοι, άνθρωποι χωρίς παιδεία.

Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λέκκα ζητώντας του να παρέμβει για να καθαριστεί το μέρος και εκείνος απάντησε πως θα ειδοποιήσει την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

.elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου