ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/9/18

Ο Κουκοδήμος για Δήμο και χαμός στη ΝΔ στην Πιερία

Με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε  και επίσημα ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Κώστας Κουκουδήμος την πραγματοποίηση της πολιτικής του εκδήλωσης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην οποία θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κατερίνης.
Η εξέλιξη αυτή, για την οποία ο Κουκοδήμος έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλεί μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στο στρατόπεδο της ΝΔ στην Πιερία. Αρχικά στα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στην Πιερία αλλά και ο πρώην υπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε πρόεδρος στον ΣΒΒΕ, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και κινητικότητα για τη λίστα της ΝΔ που σύμφωνα με το προβάδισμα που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις θα βγάλει τρεις ίσως και τέσσερις  βουλευτές. Για το ψηφοδέλτιο ακούγονται πολλά ονόματα όπως της πρώην βουλευτή Άννα Μάνη, του Σπύρου Κουλκουδίνα, του Κλεόβουλου Θεοτόκη, της Έφης Μπάσδρα, της Μαρίας Μαλλιάρα, του μέλος της ΠΕ Λευτέρη Μωυσιάδη κ.ά. Αλλά και του νυν δημάρχου Σάββα Χιονίδη, ο οποίος έχει δεχθεί σχετικές προτάσεις από την Πειραιώς. Η οποία θέλει να αποφύγει τον εμφύλιο στα δημοτικά και τη διχοτόμηση με τις υποψηφιότητες Κουκοδήμου-Χιονίδη. Ή καλύτερα τριχοτόμηση καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης και μέλος της ΠΕ της ΝΔ Θανάσης Λιακόπουλος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο.

Πηγή: http://myportal.gr/o-koukodimos-gia-dimo-ke-chamos-sti-nd-stin-pieria/

1 σχόλιο:

  1. Ας ερθει οποιος να ναι αρκει να φυγει αυτη η κλικα του Χιονιδη. Αρκετα εβαλαν το χερι στο μελι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή