ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/18

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Βίντεο που αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν παραχωρήσουμε το όνομα Μακεδονία!

Στο παρακάτω βίντεο ακολουθεί μια ανάλυση που μας προετοιμάζει για το τι μέλλει γενέσθαι, σε περίπτωση που δώσουμε το όνομα Μακεδονία στην ΠΓΔΜ.


Συγκεκριμένα, ο Σάββας Καλεντερίδης αναφέρει: «Θα μας επιστρέψουν να έχουμε μια περιφέρεια Μακεδονία. Αλλά όταν κάποιος βλέπει στο χάρτη από πάνω ένα κράτος Μακεδονία και κάτω μια περιφέρεια Μακεδονία, αυτομάτως θα σκεφτεί ότι αυτά πρέπει να ενωθούν. Και δεν θα πάει το κράτος στην περιφέρεια αλλά η περιφέρεια στο κράτος.
Άρα το όνομα ανεξαρτήτως των δεσμεύσεων της ΠΓΔΜ, θα είναι πηγή αέναου αλυτρωτισμού για τους επόμενους αιώνες.

Αν κυβέρνηση και πολιτικοί υπογράψουν και περάσουν κόντρα στην βούληση των πολιτών, θα έχουμε στην ουσία παραχωρήσει της κυριότητα της Μακεδονίας και από εδώ και στο εξής οτιδήποτε αφορά τη Μακεδονική ιστορία και το Μακεδονικό έθνος, θα το σφραγίζουν και θα το υπογράφουν οι Σκοπιανοί γιατί θα είναι το Μακεδονικό κράτος.

Άρα εγκαταλείπουμε της ιστορία μας  οι Έλληνες στα χέρια των πολιτικών και μετέπειτα των Σκοπιανών και δίνουμε μήνυμα ότι τα βγάλαμε όλα στο σφυρί. Σειρά έχει να μας πάρουν το Αιγαίο οι Τούρκοι. Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Καλεντερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου