24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

20/10/18

Τους «επικήρυξαν» στα Σκόπια: Αυτοί είναι οι οκτώ «προδότες» - Αναξιοπρεπείς άνθρωποι που «κοστίζουν» 2 εκατ. ευρώ


Στο στόχαστρο των ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση έχουν μπει οι οκτώ βουλευτές οι οποίοι συντάχθηκαν με την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ και ψήφισαν υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ να συμπληρώσει τις 80 ψήφους που απαιτούνταν για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.


Πρόκειται για τους: Ελιζαμπέτα Κάντσεφσκα – Μίλεσκα (πρώην Υπουργός Πολιτισμού), Σάσο Βασίλιεφσκι, Κρστο Μούκοσκι, Λιούμπεν Αρναούντοφ, Βλάντανκα Αβίροβιτς, Εμίλια Αλεξάντροβα, Νόλα Ισμαήλοβα -Σταρόβα και Ζεκίρ Ραμτσίλοβιτς, με την ιστοσελίδα republika.mk να δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους και να τους αποκαλεί προδότες.

Το δημοσίευμα, το οποίο μάλιστα είναι κεντρικό θέμα της ιστοσελίδας, κάνει λόγο για αναξιοπρεπείς ανθρώπους, οι οποίοι «κοστίζουν» 2 εκατομμύρια ευρώ, αναφερόμενο φυσικά στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί δωροδοκίας.

Οι φωτογραφίες τους μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλια να είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικά.

Еден глас еден голем чекор поблиску до заземање на местото кое ви припаѓа во нашата трансатлантска заедница.

— Donald Tusk (@eucopresident)  October 19, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου