ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/10/18

Ο Γιάννης Τσιμπονίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου

Ένας μάχιμος δημοσιογράφος, ένας άνθρωπος που ακούραστα, με συνέπεια και ήθος υποστηρίζει τον αγροτικό πληθυσμό της Πιερίας επί σειρά ετών αλλά κυρίως ένας ενεργός πολίτης με χαρά δέχθηκε την πρότασή μου και αποτελεί πλέον μέλος της δημοτικής μας παράταξης.

Γιάννη καλό αγώνα!

Δήλωση του Γιάννη Τσιμπονίδη

Συνδημότισσα και συνδημότη του Δήμου Κατερίνης,
Οκτώ μήνες απομένουν από τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενός σημαντικού θεσμού που καθορίζει την ανάπτυξη και λειτουργική πορεία των κοινωνιών μας σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Τούτες λοιπόν τις σημαντικές στιγμές για το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας, ενθυμούμενος τα λόγια του ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη, ότι : «Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά», δηλώνω παρών και συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με το συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου.
Τον συνδυασμό του συντοπίτη μας πολιτικού άνδρα με την επιτυχή πορεία στην ενασχόληση του με τα κοινά όσο και την προσωπική του ζωή. Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού των αξιοζήλευτων έργων και αθλητικών υποδομών, τον ακούραστο και δημιουργικό Βουλευτή Πιερίας, τον Ολυμπιονίκη που δόξασε την Ελλάδα στους παγκόσμιους στίβους, τον δραστήριο επιχειρηματία, τον άριστο οικογενειάρχη.
Τον Κώστα Κουκοδήμο, τον δικό μας άνθρωπο.
Οδηγήθηκα στην απόφαση αυτή αποδεχόμενος την καθόλα τιμητική πρόσκληση του Κώστα Κουκοδήμου να συστρατευτώ στον ωραίο, έντιμο και παραγωγικό αγώνα ώστε να δώσουμε μια νέα αναπτυξιακή και δημιουργική πνοή στην πόλη μας. Την πολυαγαπημένη μας Κατερίνη.

Εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίας, ως μαχόμενος δημοσιογράφος, προσπάθησα και θα συνεχίζω να αναδεικνύω αλλά και να στηρίζω μέσα από το λειτούργημα που επιτελώ, τα προβλήματα, τις αγωνίες, τα επιτεύγματα της αγροτικής οικογένειας και παραγωγής, τα δυσεπίλυτα θέματα των κτηνοτρόφων, τις ανησυχίες και τους καημούς των συνανθρώπων μας του καθημερινού μόχθου.

Πέρα από το αγροτικό ρεπορτάζ που καθόρισε τη δημοσιογραφική μου καριέρα, εργάστηκα άοκνα και με υπευθυνότητα με το ελεύθερο, το πολιτικό, το επαρχιακό (ως ανταποκριτής), με το αυτοδιοικητικό.
Ως μαχόμενος δημοσιογράφος με πάντα την σκέψη να διέπουν τα λόγια του Αμερικανού δημοσιογράφου Έντουαρντ Μάροου, ότι: «Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός. Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος. Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός».
Λόγια που αποτελούν την κορωνίδα της επαγγελματικής μου καριέρας.

Συνδημότισσα και συνδημότη.
Ζητώ την ψήφο σου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το Δήμο Κατερίνης. Με μπροστάρη τον Κώστα Κουκοδήμο, οραματιζόμαστε μια πόλη πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική με πρωταγωνιστή τον πολίτη, μια Κατερίνη πρωτοπόρα στις εξελίξεις και τις νέες προοπτικές.

Σας ευχαριστώ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου