ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/10/18

Βρίσκουν πρόθυμους... Θεοχάρης: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών επειδή ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο


Την πρόθεσή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εάν ολοκληρωθεί η Συνταγματική Αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ επισημαίνει ο Χάρης Θεοχάρης σε συνέντευξη στο ΑΜΠΕ.
Σπεύδει ωστόσο να επισημάνει ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών δείχνουν ότι η συμφωνία για τις συνταγματικές αλλαγές που έχουν δεχθεί οι γείτονες μας να κάνουν, προχωράει.

»Εφόσον με τις αλλαγές αυτές ξεκαθαρίζεται το αυτονόητο, πως η σλαβική γλώσσα και ο σλαβικός λαός δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική ιστορία και τον Μέγα Αλέξανδρο, πράγματι η συμφωνία είναι προς το συμφέρον της χώρας και θα μπορούσα να τη ψηφίσω» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Αμφισβητεί ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό όταν έρθει προς κύρωση η συμφωνία, σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα μόνιμων εκλογικών κύκλων τετραετίας και δεν υπάρχει λόγος να παρεκκλίνουμε από αυτό εκτός εάν η κυβερνητική αστάθεια είναι μεγάλη και προσθέτει ότι δεν έχει κανένα «ταμπού» να συμφωνήσει στα ζητήματα που εκτιμά ότι η κυβέρνηση χειρίζεται σωστά.

Ο κ. Θεοχάρης ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, εκτιμά ότι δεν μπορεί να προκύψει προοδευτικό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ και το ΠΟΤΑΜΙ και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου του στις εθνικές εκλογές.

1 σχόλιο: