ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/12/18

Πραγματοποιήθηκε η τελετή άφιξης της φλόγας του φυσικού αερίου στην Ελασσόνα

Σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, ο πυρσός της φλόγας του φυσικού αερίου και για την πόλη της Ελασσόνας άναψε.


Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου τόνισε: "Μια μεγάλη μέρα για την Ελασσόνα: μετά από αγώνα τεσσάρων χρόνων και άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η πόλη συνδέθηκε με το φυσικό αέριο, κάνοντας έτσι το πρώτο μεγάλο βήμα, για μείωση των επιχειρηματικών και οικογενειακών προϋπολογισμών. Ήδη τα πρώτα δημοτικά κτίρια έχουν συνδεθεί με την παροχή φυσικού αερίου, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μειώσουμε τα λειτουργικά μας κόστη, και να κατευθύνουμε τα ανάλογα ποσά σε άλλες κοινωνικές δράσεις. Είναι το πρώτο βήμα ενός συνολικότερου σχεδιασμού μας για να αποκτήσει η Ελασσόνα τις απαραίτητες υποδομές και να αναπτύξει, περισσότερο, το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που είναι απαραίτητο για τους συμπολίτες μας".

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου