ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/3/19

Δ. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ (Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης): «ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ – ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΜΠΡΑΒΟ»

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη κάπου στο Βατάν της Κατερίνης. Όμως, χαμός… ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΊΓΟΥΡΑ, ΕΊΝΑΙ Ο ΌΓΚΟΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ 12ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Μπράβο του όμως. Μακάρι κάθε χρόνο να είχαμε εκλογές. Άσφαλτος στο Κινέζικο επί του υπόγειου της Εθνικής. Άσφαλτος στην Θεσσαλονίκης την οδό. Άσφαλτος στον Μυλαύλακο. Άσφαλτος στο στρόγγυλο της Αγίας Αικατερίνης. Άσφαλτος παντού.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ «ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ΓΟΥΡΝΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΛΠ» ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ…
Εγώ το χειροκροτώ, όμως διακρίνω μέρες, του «Δώστε τα όλα» τους τελευταίους μήνες πριν χαθεί κάπου στις εντολές του ο τότε Δήμαρχος Γ. Αμοιρίδης.
Σημασία έχει που επιτέλους παλεύει να κάνει δρόμους στον αστικό ιστό της Κατερίνης κι ας είναι και προεκλογικά.
Μακάρι να είχαμε λοιπόν, κάθε χρόνο εκλογές….

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου