ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/3/19

Δόθηκε το έναυσμα για το Ελασσονίτικο Καρναβάλι στην σύσκεψη στο FλέR

Σε μία σύσκεψη στο καφέ-μπαρ "FλέR" όπου συμμετείχαν πάνω από τριάντα Ελασσονίτες, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συζητήσουν για το ενδεχόμενο αναβίωσης...
του ιστορικού Ελασσονίτικου Καρναβαλιού, δόθηκε το έναυσμα και το "πράσινο φως" από όλους να ξεκινήσει ξανά η προσπάθεια ώστε να ζωντανέψουν οι αναμνήσεις, τα χρώματα, οι γιορτές, οι μεταμφιέσεις και το γλέντι που προσέλκυε πάνω από 6.000 κόσμο στην Ελασσόνα!

Συζητήθηκαν οι τρόποι αναδιοργάνωσης, εθελοντικής προσφοράς, ενεργοποίησης των φορέων, προοπτικές χρηματοδότησης και άλλες λεπτομέρειες με το σύνθημα και το ραντεβού να δίνονται και σε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Συμμετείχαν στην συζήτηση διοργανωτές του καρναβαλιού την "θρυλική εποχή" του 2000, μέλη της Πρωτοβουλίας για την Αναβίωση του Ελασσονίτικου Καρναβαλιού, μέλη των Ελασσονιτών Εθελοντών, των Εθελοντών Ευαγγελισμού, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της Ελασσόνας και πολίτες.

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος
elassona-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου