ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/4/19

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Κλεόβουλου Θεοτόκη για την Πιερία

Την ώρα που οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνονται σιγά σιγά ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών ένα όνομα που «παίζει» για τον νομό Πιερίας είναι εκείνο του Κλεόβουλου Θεοτόκη.


Σίγουρα η υποψηφιότητα του νυν Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έχει να δώσει άλλο αέρα στο ψηφοδέλτιο του νομού!

Ο Κλεόβουλος Θεοτόκης ασχολείται με τις εισαγωγές και είναι έμπορος ποδηλάτων από το 1988. Γεννήθηκε το 1970 και σπούδασε Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην οποία διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο.

Από το 2001 μέχρι και σήμερα εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Το Μάιο του 2011 και το 2017 εκλέγεται µέλος του ∆.Σ. του Εµπορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης.

Από τον Ιούλιο του 2011 έως Δεκέμβριο 2011 – Εκπροσωπεί το Επαγγελματικό Eπιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Τον Δεκέμβριο του 2011 εκλέγεται Β΄ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ με ποσοστό 65% από τα μέλη του Δ.Σ. Τον Φεβρουάριο 2012 εκλέγεται ταμίας της ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Μακεδονίας- Θράκης και μέλος της Εθνικής συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Στο περιθώριο του Money Show είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό.

grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου