ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/5/19

Να τη! Η μελαχροινή «Αλίκη Βουγιουκλάκη» της πολιτικής από τη Μάνη – Υποδεχτείτε την νέα «Μπουμπουλίνα»! Γιατί πρέπει να την ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωταγωνίστρια του προεκλογικού σποτ του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» η Γεωργία Μπιτάκου.



Οι αδιαπραγμάτευτες θέσεις του κινήματος:

1.Καταγγελία του χρέους ως ληστρικού και παρανόμου, με ρηματική διακοίνωση πρός τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και οριστική παύση αποπληρωμής του, βάσει των άρθρων 46,48.52,61 και 62 της Σύμβασης της Βιέννης περί του δικαίου των Συνθηκών.

2.Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος αμέσως και χρήση των διαθεσίμων πόρων της πρός όφελος του λαού.

3.Εναρξη διαδικασίας εξόδου από την ευρωζώνη και έκδοση εθνικού νομίσματος. Ενεργοποίηση διαδικασίας εξόδου από την ΕΕ.

4.Ακύρωση όλου του μνημονιακού θεσμικού πλαισίου.

5.Αναζωογόνηση της οικονομίας αυξάνοντας την κατανάλωση με την μείωση της φορολογίας, αύξηση των μισθών και των συντάξεων στα επίπεδα του 2009. Ανασυγκρότηση της πρωτογενούς και βιομηχανικής παραγωγής.

6.Αμεση διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων, κατοχικού δανείου και οφειλών της Γερμανίας προς την πατρίδα μας πρό της εισβολής της τον Απρίλιο του 1941.

7.Σεισάχθεια. Πάγωμα κάθε αποπληρωμής χρεών που δημιουργήθηκαν πρός Κράτος, ασφαλιστκά ταμεία και πρός τράπεζες, μέχρι να διασαφηνισθεί ποιά από αυτά τα χρέη προέκυψαν από υπερφορολόγηση, υπερβολικές και εξοντωτικές προσαυξήσεις σε νόμιμες οφειλές η από καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών. Οι υπόλοιπες οφειλές θα εξετασθούν κατά περίπτωση. Περιουσίες που εκπλειστηρίαστηκαν παράνομα θα επιστρέψουν στούς νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

8.Ανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

9.Εθνικοποίηση της δημόσιας περιουσίας που εκποιήθηκε.

10. Παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων παραβίασαν το Σύνταγμα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

11.Συντακτική Συνέλευση για την αλλαγή του καταστικού χάρτη της χώρας.

12.Καταπολέμηση των αιτίων που δημιουργούν πρόσφυγες (πόλεμοι, λανθασμένες οικονομικές πολιτικές) και προώθηση των προσφύγων στα κράτη εκείνα που συμμετέχουν στις πολεμικες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου