ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

31/5/19

ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Αυξάνει τις πιθανότητες του ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος να εκλεγεί ώς ο νέος δήμαρχος Κατερίνης μετά και από την προσχώρηση τής Μαριάννας Παπαποστόλου από τον συνδυασμό τού Θανάση Λιακόπουλου στον συνδυασμό «Εκκίνηση» τού Κώστα Κουκοδήμου.



Με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Μαριάννα Παπαποστόλου κάνει γνωστό στους φίλους της ότι «η συνείδησή μου μου επιτάσσει ψήφο αλλαγής, άρα ψήφο στον Κώστα Κουκοδήμο».


Οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι η κυρία Παπαποστόλου δέν δίνει απλά ψήφο αλλά προσχώρησε στον Κώστα Κουκοδήμο με συνέπεια οι δημοτικοί σύμβουλοι τού συνδυασμού «Εκκίνηση» να ανέρχονται σε δώδεκα (12) από τούς έντεκα (11) που ήταν έως τώρα. Δεδομένου ότι ο τρίτος υποψήφιος κος Γιώργος Νταντάμης με σύσσωμο τον συνδυασμό του στηρίζει Κουκοδήμο για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, οι δημοτικοί σύμβουλοι καταλαμβάνουν 22 έδρες πλέον από τις 21 που απαιτούνται για την εκλογή δημάρχου.

Ο δήμαρχος μας κύριος Σάββας Χιονίδης έχει 13 έδρες έως τώρα κάτι αδύνατον να τις αυξήσει την ερχόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές.

Η απόφαση τής Μαριάννας Παπαποστόλου να προσχωρήσει στον Κώστα Κουκοδήμο, αυξάνει τις πιθανότητες εκλογής νέου δημάρχου Κατερίνης.

Πληροφορίες μου, λένε ότι καί άλλοι από τον συνδυασμό Λιακόπουλου θα ακολουθήσουν την Μαριάννα προσχωρώντας στον Κώστα Κουκοδήμο. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις!

Ακολουθεί η ανάρτηση τής κυρίας Παπαποστόλου στο Facebook:

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Έναν συνδυασμό αποτελούμενο από νέους ανθρώπους που αποζητούσαμε την αλλαγή προσώπων, νοοτροπίας και διοικητικής λειτουργίας στο Δήμο μας.
Ταυτόχρονα κατάγομαι από τη Δ.Ε. Κορινού, μια περιοχή που τα τελευταία 9 χρόνια βίωσε την απόλυτη εγκατάλειψη και απαξίωση σε καίρια – φλέγοντα θέματα (Ολυμπιάδα, κόμβος Εθνικής οδού, υποδομές, ζητήματα καθημερινότητας κ.ά). Σε όλη την προεκλογική περίοδο επεσήμανα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και πρότεινα λύσεις γι’ αυτά. Αυτός ήταν ο λόγος που έθεσα την υποψηφιότητά μου και γι’ αυτόν τον σκοπό με εμπιστευθήκατε.
Την Κυριακή που μας πέρασε, το εκλογικό σώμα του Δήμου επέλεξε για τον 2ο γύρο τον κ. Χιονίδη και τον κ. Κουκοδήμο ως τους δύο διεκδικητές της δημοτικής αρχής.
Η δική μας παράταξη κατέγραψε ένα ποσοστό το οποίο εμπεριέχει μήνυμα αλλαγής, άποψη την οποία υπερασπιστήκαμε από την αρχή.
Πριν λοιπόν μάθω αν είμαι εκλεγμένη, αφού περιμένουμε την επίσημη σταυροδοσία, λαμβάνοντας υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα, την επιθυμία – εντολή του κόσμου για αλλαγή και τη δημόσια θέση του συνδυασμού μας για ψήφο κατά συνείδηση, δηλώνω πως η συνείδησή μου μου επιτάσσει ψήφο αλλαγής, άρα ψήφο στον Κώστα Κουκοδήμο.

Με τιμή
Παπαποστόλου – Ζερκιτανίδου Μαριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου