ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/6/19

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΤΩΝ 6 ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΦΩΝΤΑΣ, ΕΦΗ, ΑΝΝΟΥΛΑ, ΣΠΥΡΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ, ΣΑΒΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;

...και οι 6 ήταν υπέροχοι, μέχρι σήμερα
Θα σας δώσω λοιπόν το παρασκήνιο, του τι παίζει τώρα, στους εν δυνάμει ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....


Όμως πριν πάω εκεί.
ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ;;;
χα χα χα
Γιατί γελάς Γιωργάκη εκεί στο τελευταίο θρανίο;
Όχι, δεν είχαμε.
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΘΑ ΠΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
Πείτε μου, τι προβλήματα έλυσαν οι 4 τα τελευταία χρόνια;;;;
Μέχρις εδώ.
Δεν συνεχίζω.
Πάμε τώρα σε εκείνους που έρχονται.
Στα τώρα.
Τι έχουν κάνει μέχρι τα τώρα, στον αγώνα τους...
Κάνε κλικ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για να δεις υψηλή ανάλυση του τώρα...

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ - Ζητά ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ από τους ΠΙΕΡΙΕΙΣ, ενώ δεν του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η πόλη του η ΚΑΤΕΡΙΝΗ.... Και ενώ έλεγε σε όλους τους τόνους, πως χάσει κερδίσει, θα μείνει στα στενά σύνορα της πόλης του, με το που έχασε, έφυγε από την Κατερίνη, και ζητά από την Πιερία, για να πάρει την ΕΛΛΑΔΑ... Άρα;;; ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Πιεριέα σε κάποιον που δεν την πήρε από τους συνπολίτες του, που τον εμπιστευόταν για 12 χρόνια και;;; Αδύναμος στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ, αδύναμος και τα χωριά, που πάντα τα έριχνε. Μιλώ ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ, έτσι;;; Πάμε παρακάτω.

ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ - Κι αυτή η καλή κυρία, χάθηκε κάπου εκεί έξω... Λόγω βέβαια, αυτού που φωνάζει όλη η ΠΙΕΡΙΑ... Και εκείνη δεν ακούει... Το πρόβλημα της ακούει στο όνομα ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ... Πολιτικό πρόβλημα, έτσι; Για να μην ξαναπαρεξηγηθώ... Ο ΜΑΚΗΣ κάνει εκλογές για πάρτι του, ενώ η ΑΝΝΑ είναι τεράστια πολιτικός.... Που όταν δεν τον ακούει κερδίζει κι όταν κάνει παιχνίδι ο ΜΑΚΗΣ, πάντα ...ΧΑΝΕΙ. Σε σχέση με τις πρωτιές τους, να θυμήσω. ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ Η ΑΝΝΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ, ΌΤΑΝ ΕΙΧΕ "ΜΑΓΑΖΙ" ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΠΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ... Και όπως έγραφα, τότε είχε λεφτά το συγκεκριμένο "μαγαζί" του Δήμου Κατερίνης. Τώρα και τα δυο μαγαζιά δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει ο πολιτικός μαστροχαλαστής ΜΑΚΗΣ δίπλα στην ΑΝΝΑ... Δυνατή στα χωριά των Πιερίων, αδύναμη στο κέντρο. Δυνατή στα Καταφυγιώτικα και πέριξ αυτών, αδύνατη στον Βορρά, γιατί τώρα έχει των Φώντα από εκεί δυνατό. Πάμε παρακάτω.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΝΑΣ - Τον είχα αδικήσει όπως μου έγραψε ένας φίλος του. Έγραψα πως είναι ο "αδύναμος κρίκος" του ψηφοδελτίου. Ναι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ. Ο Θοδωρής, σε ένα νέο ψηφοδέλτιο, κατά τα 5/6 του, είναι πράγματι δυνατός. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και...  Μου λέει κάποιος. Πες μου τα ονόματα των 6 της ΝΔ; Και του λέω. Μόλις φτάνω στον ΤΟΝΑ, μου λέει ο άλλος "Δημήτρη, δεν τον ξέρω. Κι επειδή δεν τον ξέρω, καλός θα είναι. Να ποιον θα ψηφίσω" χα χα χα Ναι ποιος είναι ο Τόνας ο Θόδωρος. Το αουτσάιντερ που μπορεί να παίξει τον αγώνα του και έχει δυνατότητες, μέχρι και να κερδίσει...

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ - Ο αντ' αυτού, του κουμπάρου του. Κι αυτό, δυστυχώς τον αδικεί τον Σπυράκο τον φίλο μου. Παντού ακούγεται, πως είναι ο άνθρωπος του ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ στο ψηφοδέλτιο, που τον θέλει Βουλευτή στη θέση του ...ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ! Κι αυτό, ίσως να είναι καλό για κάποιον άλλον. Όμως όχι για τον Σπύρο που ξέρω, τον γιο της Συγχωριανής μου και ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑΣ της ΒΑΣΩΣ! Ναι. Σπύρο μου σε αδικεί το "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ'!!! Δυνατός, όπου είναι ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ.


ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ - Η έκπληξη των εκλογών. Που ενώ έχασε την προηγούμενη φορά, δεν σταμάτησε 4 χρόνια. Παντού. Δούλευε Δούλευε Δούλεψε. Και τώρα, που είναι παιδί του κέντρου κάνει ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΕΛ στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΩΣ. Γιατί είναι παιδί του κέντρου. Ο Σάββας πχ, δεν πάτησε πριν γίνει Δήμαρχος στα της Κατερίνης. Ποτέ. Και τον κάναμε Δήμαρχο. Ο Σπύρος πχ είναι στο κέντρο, όμως μόνο στη νεολαία. Η Αννούλα, δεν είναι στο κέντρο. Μόνο ο Μάκης είναι και το κέντρο, δεν τον πάει μία... Αυτό εννοώ για τον Φώντα. Πως δηλαδή, από μωρό, που εγώ είμαι παιδί της Πλατείας, ζω μαζί του. Στο "1900", στον ΠΟΥΤΣΙΚΗ, στον ΣΚΟΡΠΙΟ, στα ΑΣΤΕΡΙΑ, στο ΚΑΣΤΡΟ, στα ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ κλπ κλπ Δυνατός στον ΒΟΡΡΑ, γιατί είναι ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΟΣ, δυνατός στο ΚΕΝΤΡΟ, γιατί είναι παιδί του κέντρου. Δεν είναι δυνατός στον Νότο.

ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ - Να ακόμη μια έκπληξη. Τελευταία, αλλά όχι έσχατη η ΈΦΗ, η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, που διδάσκει ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ και ήρθε, στην πόλη που την γέννησε, για να προσφέρει. Και ενώνει. Κατάφερε να φέρει κοντά ΒΛΑΧΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΟ - ΑΣΤΙΚΑ, ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ, ΒΑΤΑΝ, ΚΕΝΤΡΟ ...ΚΕΝΤΡΟ! Ά, ναι. Και την ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ. Ο Μπαρμπα Κώτσος ο Μπάσδρας ο Πατέρας της ήταν εκεί, άρχοντας. Κι όχι μόνον. Και τώρα, η κόρη του, ενώνει, χτίζει, φτιάχνει, σε ρυθμό ταχύ παιχνίδι υπέρ της. Αν βγει ΠΡΩΤΗ (η ΕΦΗ και μόνο ένας ακόμη από την 6άδα) θα γίνει ΥΠΟΥΡΓΟΣ... Πρόσεξες τι έγραψα; ΥΠΟΥΡΓΟΣ κι όχι ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ... Δυνατή στους μορφωμένους της Πιερίας, καθ' ότι ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΕΙ, αδύναμη σε ότι αφορά, το ότι δεν έχει πολύ χρόνο ΕΝ Πιερίει. Δυνατή στον Νότο και στο κέντρο, που το Μπασδρέικο ξεσκίζει... Δυνατή στα βλάχικα, ΒΛΑΧΑ ΓΑΡ, αδύναμη στους Πόντιους, όμως κάνει αγώνα, να τους φτάσει. Όλοι άλλωστε εκεί κάνουν αγώνα να μπουν, γιατί ο Σάββας, εκεί, δεν το έχει...

Αυτά, για να έχω να ξαναπώ, άλλα άλλη φορά. Σε λίγες μέρες....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ - ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ 3 ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ "ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ ΝΑΙΝΑΙΝΑΙΔΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου