ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/6/19

Η Αθηναΐς Νέγκα ποζάρει με μαγιό και δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της (ΦΩΤΟ)

Η Aθηναΐς Νέγκα είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.
Πριν κάποιο διάστημα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στους followers της ότι πάσχει από λεύκη. Σήμερα η ευτυχισμένη μανούλα πήρε τις κόρες της στην παραλία και χωρίς ίχνος κόμπλεξ πόζαρε με το μαγιό της, αφήνοντας ακάλυπτα τα σημάδια που έχει από το αυτοάνοσο νόσημα. Παράλληλα έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που πάσχουν και εκείνοι  από λεύκη.

«Φωτογραφίες σαν αυτές θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα: Δεν είναι πραγματικά κρίμα που ο ANT1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστείων για γυναίκες άνω των 40; Γιατί δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο – λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φώτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα- την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαράτσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: «Τράβα με μια φυσική, να την βάλω στο insta!”

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα… Χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.



Φυσικά δεν έχασε στιγμή το χιούμορ της, και αναρωτήθηκε γιατί… καταργήθηκαν τα καλλιστεία για τις γυναίκες άνω των 40!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου