ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/6/19

Σκάνδαλο στη σοουμπιζ:Τραγουδίστρια έμεινε έγκυος από παντρεμένο συνάδελφό της

Πού πήγε η τραγουδίστρια που έμεινε έγκυος από παντρεμένο τραγουδιστή;

Τραγουδίστρια έμεινε έγκυος από παντρεμένο τραγουδιστή πρώτης γραμμής κι έφυγε άρον άρον για την Αμερική!


Εκεί, έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, ξεκινώντας μια νέα ζωή με χρήματα που της στέλνει εδώ και χρόνια ο τραγουδιστής, όχι μόνο για να μεγαλώνει το παιδί τους αλλά και για την… εξαγορά της σιωπής της.

Σύμφωνα με την espresso, η όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια άλλαξε εντελώς καριέρα και σήμερα απασχολείται σε ιδιωτική επιχείρηση, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ομογενή μάνατζερ σε διοργανώσεις live Ελλήνων καλλιτεχνών στην αμερικανική μεγαλούπολη, όπου ζει και υπάρχει έντονο το στοιχείο της πατρίδας μας.

Η απόφαση της να εγκαταλείψει την Ελλάδα λέγεται ότι υπήρξε μονόδρομος, αφού πιεζόταν έντονα από τον δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος κατά καιρούς έχει απασχολήσει την επικαιρότητα λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του.

Στο δίλημμα «το ρίχνεις» ή «εξαφανίζεσαι» εκείνη προτίμησε το δεύτερο, θέλοντας να κρατήσει το μωρό της, καρπό ενός έρωτα γεμάτου πάθος, μα πάνω από όλα μυστικού και παράνομου. Ο κορυφαίος τραγουδιστή δεν επιθυμούσε να αμαυρώσει το προφίλ του καλού συζύγου και πατέρα που διατηρούσε για χρόνια.

Όπως και να έχει, η «ταμπέλα» του καλού συζύγου έχει πλέον ξεθωριάσει, παρόλο που όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζουν ότι η απιστία είναι στο αίμα του αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα προσωπικά του είναι πολλά.
Ο παράνομος δεσμός του με τη μελαχρινή συνάδελφό του ξεκίνησε όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία και οι σέξι εμφανίσεις της στις πίστες όπου συνεργαζόταν μαζί του γίνονταν θέμα στα media.

Με το φιδίσιο κορμί, τα μεγάλα μαύρα μάτια, το απίθανο χαμόγελο και τα τσαλίμια της «κόλαζε» τον αντρικό πληθυσμό, αλλά μόνο ένας κατάφερε να την κερδίσει που δεν ήταν άλλος από τον παντρεμένο σταρ της πίστας. Το φλερτ ανάμεσα στην αιθέρια ύπαρξη, που μόλις είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο, και τον γοητευτικό λαϊκό τραγουδιστή, που παραμένει σταθερή αξία στη διασκέδαση μέχρι σήμερα, ήταν έντονο.

Η καλλονή, εντυπωσιασμένη από το αντριλίκι και την μπρουτάλ εμφάνιση του αλλά και από την καριέρα του με τους πλατινένιους δίσκους και τον κόσμο που παραληρούσε στη θέα του στα κέντρα διασκέδασης όπου εμφανιζόταν, παραδόθηκε στην αγκαλιά του άνευ όρων.

Εκείνος, ηλικιακά τουλάχιστον μία εικοσιπενταετία μεγαλύτερος της, ξετρελάθηκε μαζί της, όμως κοινωνικά δεν επιθυμούσε να εκτεθεί. Δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο και η ξαφνική εγκυμοσύνη δεν του άρεσε καθόλου.

Σκεφτόταν την έκθεση του, τα πρωτοσέλιδα, την καλλιτεχνική καταστροφή, γι’ αυτό αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στο αναπάντεχο πρόβλημα «εξαγοράζοντας» τη σιωπή της νεαρής με τα λεφτά του. Εκείνη, χωρίς να πει κουβέντα στον Τύπο, εξαφανίστηκε σε μια νύχτα, βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ζει τώρα πια μια ήσυχη ζωή με την κορούλα της που απέκτησε μαζί του.

gossiplife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου