ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/6/19

Το GNTM αλλάζει σε MasterChef: Δείτε τι αλλάζει στα κριτήρια επιλογής των κοριτσιών

Κέρδισε το στοίχημα με την τηλεθέαση το Star καθώς οι διαγωνισμοί – ριάλιτι προγράμματα που μας παρουσίασε την περασμένη σεζόν σάρωσαν από κάθε άποψη. Για αυτό τον λόγο το GNTM θα γίνει MASTERCHEF!




Ξεκάθαρος νικητής, το MasterChef που κατάφερε να «χτυπήσει» εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης, βαδίζοντας στα ίδια μονοπάτια της περασμένης σεζόν. Τι εννοούμε; Με έμφαση στο ριάλιτι κομμάτι του όλου πράγματος.

Τώρα, την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η ομάδα του GNTM, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, με την πρεμιέρα του Β’ Κύκλου να έχει προγραμματιστεί για αρχές της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Όλα Λάθος» από τον Νίκο Γεωργιάδη, φέτος αναμένεται να δούμε σκληρό ριάλιτι, γεγονός που έχει εξοργίσει τη Βίκυ Καγιά η οποία επιμένει στην προβολή του fashion κομματιού του παιχνιδιού.

Κάτι που, όμως, δεν θα είχε την ίδια τηλεθέαση. Γι΄αυτό και η γραμμή που έχει δοθεί είναι στα πρότυπα του MasterChef: Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι καλοί μάγειρες/τα καλά μοντέλα όσο οι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα ιντριγκάρουν τον τηλεθεατή και θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί να δούμε μία επαγγελματία μοντέλο να «κόβεται» και τη θέση της να παίρνει μια άλλη κοπέλα «της διπλανής πόρτας» που θα έχει αυτό το κάτι διαφορετικό να δώσει στον τηλεθεατή.

Κάτι μας λέει πως η παραγωγή έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τις νέα Μέγκι και νέα Ξανθούλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου