ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

17/6/19

Olympus Riviera beach handball tournament - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στις γυναίκες και ΚΥΚΛΩΠΕΣ στους άνδρες οι νικητές του Τουρνουά στην Κατερίνη!

Με τους τελικούς στις δυο κατηγορίες ανδρών-γυναικών και τις απονομές στους τρείς πρώτους τελικούς ολοκληρώθηκε χθές στην Κατερίνη το Olympus Riviera beach handball tournament στην Παραλία Κατερίνης.

Ήταν ένα τριήμερο τουρνουά στο οποίο φρόντισαν οι διοργανωτές να κυλήσει ομαλά και στέφθηκε με επιτυχία, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ALMIRA Beach Bar.

Στην κατηγορία των γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που νίκησε στον τελικό τους ΚΥΚΛΩΠΕΣ Αλεξανδρούπολης (2-0)
Την τρίτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε ο ΑΣ ΑΝΟΙΞΗ Διονύσου DELOUSIL.


Στους άντρες οι ΚΥΚΛΩΠΕΣ Αλεξανδρούπολης κέρδισαν 2-0 στον τελικό τον ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης και κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΑΣΟΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.


Να θυμίσουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος, με το επόμενο τουρνουά να  πραγματοποιείται τον Ιούλιο στην Αλεξανδρούπολη:

11-14 Ιουλίου, Αγία Παρασκευή- Αλεξανδρούπολη
19-21 Ιουλίου, Παραλία Πρέβεζας
2-4 Αυγούστου, Φάληρο (6ο Κύπελλο Ελλάδος)- Σε συνεργασία με Περιφέρεια Αττικής
9-10 Αυγούστου, Πάτρα (Final-4)- Test Event για τους Παράκτιους Μεσογειακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου