ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/7/19

Σπ. Κουλκουδίνας: Νέα Δημοκρατία, νέα Ανάπτυξη! – Περιοδεία του υπ. βουλευτή ΝΔ Πιερίας σε Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, Παραλία, Ολ. Ακτή, Περίσταση & Καλλιθέα

Θέματα ανάπτυξης και στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων συζήτησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδίνας, επισκεπτόμενος, το πρωί της Τρίτης 2/7, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Ρέχα.


Θέματα τουριστικής ανάπτυξης συζήτησε ο κ. Κουλκουδίνας με τουριστικούς επιχειρηματίες στην διάρκεια της επίσκεψής του στην Παραλία  και στην Ολυμπιακή Ακτή.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε την Περίσταση και την Καλλιθέα. Μιλώντας με τους κατοίκους ο κ. Κουλκουδίνας, τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τους ζήτησε να αναδείξουν αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία αλλά και να δώσουν ευκαιρία στη νέα γενιά να εκπροσωπήσει στη Βουλή τα συμφέροντα του τόπου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου