ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/7/19

Η αποκάλυψη στενών φίλων για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Γερονικολού! (photos)

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Οι φήμες αυτές επιμένουν πως η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πως το ζευγάρι, έχει επιλέξει, όπως από την αρχή της σχέσης του να κρατήσει αυτό το όμορφο μυστικό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε, ουδέποτε ενδιαφέρονταν για ό,τι λέγεται και γράφεται για εκείνους, φροντίζοντας να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φωτογραφικά φλας.

Όσο μπορούσαν βέβαια, γιατί από τότε που έγινε γνωστό πως είναι μαζί, είναι λίγο δύσκολο να μην τους «τσακώσει» ο φωτογραφικός φακός κάπου μαζί.

Παρ» όλα αυτά, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τις ισορροπίες που ήθελαν στην προσωπική τους ζωή την οποία θέλουν να προστατεύσουν όσο περνάει από το χέρι τους. Το ίδιο κάνουν και τώρα που κάποιοι τους θέλουν να γίνονται σύντομα γονείς. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους, όμως, μιλάει και αποκαλύπτει την αλήθεια. Δείτε στην παρακάτω gallery τι είπε…





Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου