ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/7/19

Σεφερλής: Επιστροφή βόμβα με εκπομπή σε μεγάλο κανάλι [video]

Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο Μάρκος Σεφερλής;

Την επιστροφή του σε μεγάλο κανάλι με δική του εκπομπή προανήγγειλε ο Μάρκος Σεφερλής, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» στον ΣΚΑΪ.


Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σεφερλής:

Ο Μάρκος Σεφερλής, πάνω στην κουβέντα του με τον παρουσιαστή της εκπομπής, αποκάλυψε πως θα επιστρέψει με εκπομπή με σκετσάκια σε μεγάλο κανάλι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον ΑΝΤ1.

«Θα κάνω εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα σε ένα μεγάλο κανάλι! Σε ένα κανάλι που φιλοξενεί παραστάσεις μου κάθε Παρασκευή, δεν θέλω να πω όνομα!

Θα κάνω μια εκπομπή με σκετσάκια, αυτό που ξέρει ο κόσμος από εμένα, που θέλει από εμένα. Λογικά θα είναι κάθε Παρασκευή», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στον Θέμη Γεωργαντά.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής έκανε παλαιότερα για πολλά χρόνια εκπομπή με σκετσάκια σε πολλά κανάλια, αποκτώντας δημοσιότητα και δημοφιλία, ενώ πέρασε και από τον ρόλο του παρουσιαστή ζωντανής εκπομπής, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στην τηλεθέαση.

Δείτε το βίντεο:



gossiplife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου