ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/9/19

Δυσάρεστα νέα για την οικογένεια Παπακαλιάτη

Δείτε πως επηρεάζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από το κλείσιμο της εταιρείας Thomas Cook.
Η Thomas Cook, το αρχαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο, κήρυξε χρεοκοπία τα ξημερώματα της Δευτέρας, αποτυγχάνοντας να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή του, εγκλωβίζοντας πάνω από 600.000 ταξιδιώτες σε όλον τον κόσμο, με πάνω από 50.000 να βρίσκονται στη χώρα μας.
Μάλιστα ο ταξιδιωτικός κολοσσός κατείχε σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα και κυρίως στα νησιά. Όπως είναι λογικό, η πτώχευση της μεγάλης εταιρείας είχε τεράστιο αντίκτυπο και στον τουριστικό τομέα της Ελλάδας.

Ήδη έχει δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός, ενώ και το πλήγμα στην οικονομία είναι αρκετά μεγάλο. Μεγάλη «σφαλιάρα» έχει δεχθεί και η οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς η πλευρά του πατέρα του δραστηριοποιείται εδω και δεκαετίες στον τουρισμό. Τα ξενοδοχεία που διαθέτουν τα μέλη της οικογένειας του γνωστού ηθοποιού δούλευαν κατ΄ αποκλειστικότητα με την Thomas Cook.

Η οικογένεια Παπακαλιάτη διαθέτει επτά ξενοδοχεία στην Κρήτη και ένα στη Ρόδο. Ωστόσο, η κατάρρευση της Thomas Cook έβαλε λουκέτο και στο τουριστικό γραφείο Manos UK στο Λονδίνο, το οποίο έφερνε χιλιάδες Βρετανούς τουρίστες στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου