ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/12/19

Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών οικιών και πινακίδων κυκλοφορίας σε περιοχές της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ένας 48χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Η συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων και οι συνεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 9 περιπτώσεων κλοπών οικιών και πινακίδων κυκλοφορίας σε περιοχές της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης.

Στην υπόθεση ενέχονται 3 άτομα, εκ των οποίων και ένας ημεδαπός 48 ετών, που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 48χρονος μαζί με δύο συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από 4 Σεπτεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου του έτους 2019, διέπραξαν 7 διαρρήξεις σε κατοικίες και 2 κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, σε διάφορες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

Όπως διαπιστώθηκε σχετικά, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικά ποσά, η συνολική λεία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος χθες (17 Δεκεμβρίου 2019) να επιβαίνει ως οδηγός σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα που οδηγούσε ο 48χρονος, ως μέσο διάπραξης των κλοπών.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου