ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/5/20

ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...Ένα πουλάκι λέει πως ήσουν από τους πρώτους που επισκέφθηκαν το γραφείο του νέου Δημάρχου ζητώντας άφεση αμαρτιών …. Να σε χαιρόμαστε! Εκτός αν θέλεις καμία δουλίτσα κι από τον Κουκοδήμο και τον πιέζεις έτσι για να αγοράσει καμιά τριανταριά χιλιάδες λάμπες να ισιώσεις.

Ευαίσθητοι για θέματα προστασίας του θαλάσσιου χώρου οι σύμβουλοι Χιονίδη. Ο Θωμάς ο Αναστασιάδης για παράδειγμα που «μπούκωσε» από αναθέσεις στην προηγούμενη θητεία θέλει να μάθει γιατί η θάλασσα έχει ρύπανση.
Σιγά ρε Θωμά! Γιατί δεν ρωτάς τον Σάββα τον αρχηγό σου; Λαμπίκο την έβλεπες τότε; Ή δεν έβλεπες τίποτα; Εκτός αν θέλεις καμία δουλίτσα κι από τον Κουκοδήμο και τον πιέζεις έτσι για να αγοράσει καμιά τριανταριά χιλιάδες λάμπες να ισιώσεις. Ένα πουλάκι μάλιστα στην πιάτσα, λέει πως ήσουν από τους πρώτους που επισκέφθηκαν το γραφείο του νέου Δημάρχου …ζητώντας άφεση αμαρτιών …. Να σε χαιρόμαστε!


1 σχόλιο:

  1. Έρχονται και άλλοι από πίσω που σαρώσανε τις απευθείας στον Κορινό .... μεγάλη αγκαλιά κάνε κωστα. Ξεχνά ότι σε σύρανε ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή