ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/5/20

Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης & στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού

Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης το Σάββατο 9/5, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια δημοτών, λόγω κορωνοϊού.


Η απολύμανση στο Δημοτικό Ωδείο έγινε με σκοπό να είναι έτοιμες οι αίθουσες και τα γραφεία προκειμένου να γίνει η υποδοχή μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού του Ωδείου για την επαναλειτουργία του.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Τερζίδου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Από σήμερα είμαστε έτοιμοι για την εκ νέου λειτουργία τού Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Οι απολυμάνσεις, μαζί με τα άλλα μέτρα που έχουν προβλεφθεί, βοηθούν στην υγειονομική ασφάλεια όλων μας. Θέλουμε την επαναλειτουργία του σχολείου μας να γίνει υπό τις καλύτερες συνθήκες και για το καλό του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών μας».

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρότι χαλαρώνουν τα μέτρα σε όλη τη χώρα, δεν παύει το πρόβλημα να υπάρχει, γι’ αυτό και στον Δήμο Κατερίνης είμαστε προσεκτικοί, δεν χαλαρώνουμε αλλά προσέχουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την υγειονομική ασφάλεια όλων. Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, ζητούμε όμως και από τους δημότες μας να κάνουν κι εκείνοι το δικό τους καθήκον, ώστε να υπάρχει το θετικό αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε για την υγεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου