ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/5/20

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - Επανεξελέγη το Δ.Σ. Παραμένει στο πόστο του ο Ηλίας Μποταΐτης!

Οι αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού δεν έβγαλαν είδηση, μιας και ήταν αναμενόμενο να συνεχίσει η πετυχημένη νυν διοίκηση του συλλόγου.


Ο πρόεδρος Γιώργος Γλυκός με τους συνεργάτες του, θα συνεχίσουν το έργο τους που έχει φέρει την ομάδα του Κολινδρού στις πρωταγωνιστικές θέσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Μάλιστα οι πληροφορίες του pieriasport, αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση έχει προχωρήσει στην ανανέωση συνεργασίας με τον Ηλία Μποταΐτη και θα ακολουθήσουν και αυτές των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται μέσα στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

  "Έφυγε" ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βασιλόπουλος

Θλίψη έχει γεμίσει την ποδοσφαιρική οικογένεια του Κολινδρού η απώλεια του πρώην προέδρου της Αναγέννησης Γιώργου Βασιλόπουλου. Ο "δάσκαλος" ήταν ένας απο τους παράγοντες της "καλής εποχής" του ιστορικού σωματείου της Πιερίας και συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες εκείνων των χρόνων στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους
Καλό ταξίδι πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου