ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/7/20

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 3 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

 Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πιερίας, Σας καλωσορίζω στις εγκαταστάσεις μας και σας ευχαριστώ που τιμάτε με την παρουσία σας την τελετή παραλαβής τριών σύγχρονων πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων Δωρεά του...







κ. Διονύση Πασχάλη προέδρου του ομώνυμου κοινωφελές ιδρύματος και επίτιμου προέδρου του σωματείου μας.

Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση, αισθάνομαι την ειλικρινή ανάγκη, να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να συγχαρώ τους συναδέλφους μάχιμους διασώστες μας, που καλούνται να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής με πίστη στην αποστολή τους, αφοσίωση στο έργο τους και ανιδιοτέλεια στην κοινωνική προσφορά τους, παρά τις ελλείψεις που μας δένουν τα χέρια.

Κ Διονύση Πασχάλη, Σε αυτή την οικονομική συγκυρία και παγκόσμια υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε, πλαισιώσατε και αγκαλιάσατε μία προσπάθειά χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με απώτερο σκοπό το συμφέρον της περιοχής μας σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας

Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον συνεχών αλλαγών, οι διασώστες καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε συνεχώς, να διατηρούμε ζωντανή την επαφή με τη γνώση και να υπηρετούμε την υψηλή ιδέα της υγείας χωρίς μεμψιμοιρίες.

Προσπαθήσαμε χωρίς αναστολές και δισταγμούς απέναντι στις κατά περιόδους πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας, να διεκδικήσουμε αυτά που στην υπηρεσία των πολιτών αναλογούν. ΜΑΤΑΙΑ!

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτήν την ώρα, καλούμεθα όλοι εμπνεόμενοι από τις ανθρώπινες αξίες που μας διδάσκετε, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, εκτελώντας την αποστολή μας και το χρέος μας ως επαγγελματίες υγείας. Θέλω από καρδιάς να σας δώσω συγχαρητήρια για την επιλογή των συνεργατών σας. Έχουν προσωπικά την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας. Νοιάζονται πραγματικά και ειλικρινώς διέθεσαν το χρόνο τους στην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στο έργο μας.

Κ Διονύση Πασχάλη, Συμβάλατε καταλυτικά στην άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει. Μας αφουγκράζεστε. Είστε χωρίς καμιά έκπτωση στην άσκηση του ρόλου σας, έχοντας επίγνωση του λειτουργήματος που ασκείτε και με επαγγελματική συνείδηση, καταβάλατε και καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή, όσο το δυνατόν ομαλότερη και πιο φιλική προς τους διασώστες και τους πολίτες της Πιερίας, καλύπτοντας τις αδυναμίες και αστοχίες του συστήματος. Συμβάλετε, στο μέτρο που σας αναλογεί, στην οικονομική, κοινωνική και πνευματική ανόρθωση του τόπου. Ανήκετε σε αυτούς που καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και τις αξίες του πολιτισμού μας, αλλά και την ελπίδα ότι ένας άλλος κόσμος δικαιοσύνης, προόδου και ευημερίας είναι εφικτός.

Σας ευχαριστούμε γι αυτό.

Κ Διονύση Πασχάλη ,συστρατευτήκατε εσείς και οι συνεργάτες σας στην προσπάθειά μας με τον πιο παραγωγικό τρόπο, αθόρυβα και με υψηλές ηθικές αξίες που ανυψώνουν με την όλη παρουσία και τη στάση σας, το φρόνημα μας. Όταν τα λόγια είναι πράγματι φτωχά, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνει.


για το Δ.Σ.:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου