ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/7/20

Εκεί στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας κάντε κάτι, θα μας φάνε τα κουνούπια! Ξέρουμε, με τα κουνούπια δεν μπορείς να βγάλεις σέλφι, αλλά κάντε την καρδιά σας πέτρα και λύστε το πρόβλημα.

Τα κουνούπια, εκτός από ενοχλητικά και επώδυνα, είναι και φορείς δεκάδων ασθενειών, με σημαντικότερη την εγκεφαλίτιδα (νόσο του Δυτικού Νείλου). Φέτος ο στρατηγικός σχεδιασμός της Αντιπεριφέρειας Πιερίας ΑΠΈΤΥΧΕ!


Αντί να συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο για τους ψεκασμούς Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Γιουτίκα και να ξεκινήσει νωρίς ψεκασμούς στις εστίες πολλαπλασιασμού των κουνουπιών (κανάλια, ρέματα κτλ), ξεκίνησε αργά και…χλιαρά. Έπιασαν μετά και οι βροχές και η κατάσταση επιδεινώθηκε.



Έτσι γέμισε ο Νομός μας κουνούπια. Πριν 4 μέρες ήμουν σε χωριά και παραλίες στο Νότιο Νομό, χθες στην Μεθώνη και στο Μακρύγιαλο και σήμερα στην Κατερίνη και στην Παραλία της. Παντού παρόντα τα κουνούπια, να τσιμπούν αδιακρίτως. Ειδικά στο βόρειο Νομό, η κατάσταση είναι αφόρητη.

Υπάρχει η δυνατότητα, έστω και τώρα, να ανακουφίσετε όσο γίνεται τους πολίτες; Ξέρω, με τα κουνούπια δεν μπορείς να βγάλεις σέλφι, αλλά κάντε την καρδιά σας πέτρα και λύστε το πρόβλημα. Χθες!

olympospieria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου