ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/7/20

Ο κακός χαμός στο «Καλοκαίρι#Not» με την Αλεξανδράκη! Η λέξη που την ενόχλησε και η παρέμβαση Γκουντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από σχόλιο της Ναταλί Κάκκαβα για μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει το μοντέλο.


 Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Αλεξανδράκη διαφήμιζε κοσμήματα και ήταν γυμνή φορώντας μόνο τα κοσμήματα και ένα καπέλο. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα ενόχλησαν το μοντέλο.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε προγραμματίσει να μιλήσει σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open και όταν έγινε η σύνδεση δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για τα όσα ειπώθηκαν για τη φωτογραφία της. Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί πιο νωρίς για τα σχόλια, ενδεχομένως να μην εμφανιζόταν στην εκπομπή.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε φανερά ενοχλημένη.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου και το βίντεο  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου