ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

7/8/20

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ υπέβαλατε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα « Εκπόνηση τοπικών πολεοδομικών σχεδίων ( ΤΠΣ ) » του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας??? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ????


Πολύ ουσιαστική ήταν η ερώτηση του κ. Λαγδάρη σχετικά με το αν ο Δήμος μας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα « Εκπόνηση τοπικών πολεοδομικών σχεδίων ( ΤΠΣ ) » του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας .
Από την αντίδραση του κ. Δημάρχου φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη της σχετικής πρόσκλησης και αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει στον κ. Λαγδάρη . Στην συνέχεια όμως κατόπιν πίεσης που του ασκήθηκε αναγκάστηκε να απαντήσει ότι δεν έχει υποβληθεί σχετική αίτηση. Ο κ. Λαγδάρης ενημέρωσε το σώμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης και τη σπουδαιότητα αυτού για ολόκληρο τον δήμο και ειδικά για τις ενότητες Μεθώνης και Πύδνας . Η πολύ σημαντική αυτή παρέμβαση τελικά προκάλεσε σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής στις 7/8/2020 με μοναδικό θέμα την υποβολή σχετικής αίτησης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης . Τελικά φάνηκε ξεκάθαρα, για άλλη μια φορά, ότι η μείζονα αντιπολίτευση ασχολείται με την ουσία και δεν την ενδιαφέρει ο λαϊκισμός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου