ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/10/20

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΔΗΜΟΤΗΣ: ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ??? ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ κατά 35.000 και πάνω! Η εντιμότητα, η νοικοκυροσύνη και η οικονομία καταρρέουν! Με την πρώτη δημοπρασία υπάρχουν ατασθαλίες.

Τα συμπεράσματα δικά σας πράγματι…..

Η εντιμότητα, η νοικοκυροσύνη και η οικονομία καταρρέουν!

Με την πρώτη δημοπρασία υπάρχουν ατασθαλίες.

Πάμε με την σειρά….

Για εργασίες στο Αθλητικό κέντρο Κολινδρού (ελαιοχρωματισμός ξενοδοχείου, τοποθέτηση πλακιδίων στο κολυμβητήριο, κτλ) ψηφίστηκε ομόφωνα το ποσό των 72.000€ για να γίνει δημοπρασία.

Ο Δήμαρχος όπως παραδέχτηκε στο Δημοτικό συμβούλιο στις 21-10-2020 συνέταξε μέσω του ειδικού του συνεργάτη την διακήρυξη, στην οποία καταφανέστατα υπάρχει μεθόδευση να οδηγηθεί το έργο σε εταιρία της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε για τις παραπάνω εργασίες να υπάρχει «άκουσον-άκουσον» χημικός μηχανικός με 5ετή εμπειρία στην εταιρεία φωτογραφίζοντας έτσι συγκεκριμένη εταιρία για να πάρει προφανώς το έργο, αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο άλλους εργολάβους και εταιρίες να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο…..

Η εταιρία βλέποντας ότι είναι μόνη της με μοναδική προσφορά έδωσε έκπτωση μόλις 5% ενώ συνήθως τα έργα αυτά παίρνουν έκπτωση πάνω από 40%.


Που σημαίνει ότι: το έργο θα γίνει με 69.000€ ενώ θα μπορούσε να γίνει με 29.000€!


Αποτέλεσμα όλων αυτών των διαδικασιών είναι να ζημιώσουν το δήμο κατά 35.000 και πάνω!


Αυτοί είναι που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Δήμου και με τέτοιες μεθοδεύσεις ύποπτες, ζημιώνουν τον Δήμο και κατ’ επέκταση και τους δημότες!


Ο Δήμαρχος πήγε να αποποιηθεί τις ευθύνες του για όλα αυτά αρνούμενος ότι γνώριζε το οτιδήποτε αλλά αναγκάστηκε να παραδεχθεί τελικά ότι γνώριζε, συναίνεσε και υπέγραψε όλη αυτή τη διαδικασία. (Όποιος αμφιβάλει μπορεί να τα δει όλα τα παραπάνω στο βίντεο της συνεδρίασης που θα υπάρχει στο διαδίκτυο.)


Αυτοί είναι κύριοι που πουλάν μέχρι και σήμερα δήθεν εντιμότητα και διαφάνεια.


Στο θέμα αυτό θα υπάρχει και συνέχεια και τότε θα αντιληφθούν όλοι το μέγεθος της απάτης και της διαπλοκής!


Όλα στο φως……….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου