ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/10/20

Η Κατεριώτισσα Έλενα Μπάση: Η αδελφή της παίκτριας του Bachelor, μιλά για την πραγματική της ηλικία και τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι.

“Η πραγματική ηλικία της Έλενας δεν απέχει από τα 38, δύο, τρία χρόνια είναι η διαφορά από την αληθινή της ηλικία”, υποστηρίζει στο TLIFE, η αδελφή της Έλενας Μπάση. Εντοπίσαμε την μεγάλη της αδελφή, στην Κατερίνη όπου ζει και εργάζεται ως λιμενικός. Μάλιστα όπως λέει η αδελφή της, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του The Bachelor θα αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία, σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και μάλιστα θα δείξει στην κάμερα και την ταυτότητα της όπου αναγράφεται και επίσημα η ημερομηνία γέννησής της.

Η αδελφή της Μαρία η οποία είναι 44 ετών απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν για την ηλικίας της Έλενας, τονίζοντας ότι η πραγματική της ηλικία δεν απέχει παρά πολύ από τα 38. Όπως φαίνεται η Έλενα είναι στα 42 αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να πλησιάζει τα 50.

τι λέει η αδελφή της για την ηλικία 38 που φαινόταν, δηλωμένη, στο The Bachelor: “Αυτό που μπορώ να σου πω ότι τα 38 δεν απέχουν πάρα πολύ, από την πραγματική της ηλικία, δύο τρία χρόνια είναι η διαφορά και είναι πολύ κοντά στην πραγματική της ηλικία. Είναι γύρω στα 40. Εγώ είμαι η αδελφή της και είμαι μεγαλύτερη, είμαι 44 ετών και η Έλενα είναι μικρότερη από μένα. Ίσως και η τηλεόραση να τη μεγαλοδείχνει, να την αδικεί και τόσα χρόνια στη δουλειά αυτή, με το τραγούδι, όπως καταλαβαίνεις, όταν είσαι γυναίκα και ξενυχτάς, δεν είναι ότι καλύτερο για το πρόσωπο. Πάντως είναι κοντά σε αυτό που είπε, δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό, το οποίο γράφτηκε στην εκπομπή. Είναι μικρότερη από μένα, όχι όμως, έναν χρόνο αλλά, λίγα χρόνια, μικρότερη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου