ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/10/20

Η Ελασσόνα δείχνει τον δρόμο στον Χαρδαλιά-Επέλεξε...εθελούσιο lockdown!

Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ-ούτε ζωντανό δεν κυκλοφορεί, και αυτή είναι η εικόνα της πόλης σχεδόν όλες τις ώρες της ημερας!!

Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στην Ελασσόνα αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκαν αρκετοί Ελασσονίτες θετικοί στον κορονοιό.

Η κυκλοφορία των ανθρώπων είναι σε επίπεδα ακόμα πιο χαμηλά και από τους μήνες που είχε επιβληθεί καθολικό λοκντάουν!!

Η πόλη θυμίζει σκηνικό από ταινία του φαρ Ουέστ που στους δρόμους …κυκλοφορούσαν μόνο οι πιστολέρος και χορτάρια που τα πήγαινε πέρα δώθε ο αέρας!!

Είναι τόσο αυτοπεριορισμένος ο πληθυσμός της πόλης που φανταστείτε ούτε ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να τον βγάλει από τα σπίτια του για να παρακολουθήσει τον αγώνα, που σε άλλες εποχές το αδιαχώρητο σε όλους τους χώρους που προβάλλονταν ο αγώνας ήταν το χαρακτηριστικό!!

Είμαστε σίγουροι πως δεν επέλεξαν ξαφνικά οι Ελασσονίτες να καθήσουν στους καναπέδες τους για να δούνε πορτοσάσλτε και μπιγκ μπράδερ, θάταν ακόμα πιο απογοητευτικό!!

Παντοδύναμος λοιπόν ο ιός, και πλέον δεν χρειάζεται η κυβέρνηση να ανακοινώνει μέτρα, αρκεί να αναγγέλλει ότι στην τάδε περιοχή υπάρχουν τόσα κρούσματα και ο λαός θα αυτοπειθαρχεί!!

Λέτε να μείνει ο Χαρδαλιάς χωρίς δουλειά, διότι αν δεν υπάρχει η ανάγκη να μας σώζει καθημερινά από τον ιό φυσιολογικά πρέπει να απολυθεί!!

Το μόνο που είναι σίγουρο πλέον , είναι ότι σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων στην Ελασσόνα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν μείνει χωρίς δουλειά και ο προβληματισμός είναι έντονος για το τι μέλλει γενέσθαι, ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου χειμώνα, των αυξημένων εξόδων που αντικειμενικά υπάρχουν, και των γενικότερων υποχρεώσεων, για τις οποίες είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή τους!!

Πάντως και για να είμαστε και…επιστημονικοί-πωπω ταλαιπωρία και ύβρις στην επιστήμη- να παραθέσουμε κάποια στατιστικά στοιχεία που οι επιστήμονες μας δίδουν,σε ότι αφορά την πιθανότητα να πεθάνουμε από κάποια συγκεκριμένη αιτία.

Διαβάστε λοιπόν και ας γελάσουμε και λίγο αρκετά μας έχουν δηλητηριάσει με τον ιό του Φόβου!!


56% να πάθεις τροχαίο


12% θανατηφόρο


38% να μην φτάσεις τα 70


13% καρκίνο


36% αν είσαι καπνιστής


8% να πεθάνεις απο πνιγμό,φωτιά,ακραία καιρικά φαινόμενα


2% από μέλισσα


1.30% καρχαρία ή φίδι


1,17% στο σεξ


1,04% δαγκώματα οικόσιτων ζωων


0,95% κεραυνούς,γλάστρα στο κεφάλι,γλίστρημα,πάτημα μπανανόφλουδας,κακή χρήση δονητή


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ


0,23% κοβιντ….


Μάσκα να βάλετε και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας… Χέσε ψηλά κ αγνάντευε


Πηγή: ekdosi gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου