ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/11/20

Η ακαδημία της Ντόρτμουντ

Η  Ντόρτμουντ έχει βγάλει πολλά ταλέντα τα τελευταία χρόνια όπως τον Ντεμπελε τον Πουλισιτς και άλλους. Τα ταλέντα που έχει φέτος όμως είναι άνευ προηγουμένου σε ταλέντο και ικανότητες όπως ο Σάντσο ο οποίος είναι ταχύς γρήγορος έχει καλό σουτ και μπορεί να πετύχει πολλά για αυτή την ομάδα.

Άλλο μεγάλο ταλέντο ειναι ο χααλαντ ο οποιος δεν ξεκινησε απο την Ντόρτμουντ αλλα απο την Μολντε μετα πηγε στην Σαλτζμπουργκ οπου εσπασε τα κοντερ σε γκολ τον προσεξε η Ντόρτμουντ και κατα την γνωμη μου ειναι ο ιδανικος διαδοχος του νουμερου 9 . 

Μεγαλο ταλεντο θεωρειται ο Τζουντ μπελιγκχαμ ο οποιος ειναι 17 χρονων και  εχει πολυ μελλον μπροστα  του αξιζει να σημειωθει οτι η Μπέρμιγχαμ απεσυρε το νουμερο του το οποίο ήταν το 22 . 

Επισης υπαρχει και ο Τζιο Ρεινα ο οποιος μοιραζει ασιστ για πλακα στους παντες και μπορει επισης να βαλει και πολυ ωραια γκολ .Το ταλεντο της 10ετιας στην Ντόρτμουντ ειναι ο Γιουσουφα Μοκοκο αυτος ειναι κατευθειαν απο την ακαδημια της Ντόρτμουντ ο οποιος εβαλε σε 178 γκολ σε 79 ματς το πιστευετε ; 

Εμενα παντως αυτοι οι αριθμοι με τρομαζουν. Επισης ο Χααλαντ πηρε το βραβειο του καλυτερου νεου παικτη . εγω πιστευω οτι αυτα τα παιδια   αν μεινουν  στην Ντόρτμουντ θα κανουν πολλα πραγματα . Εγω θα νιωσω ικανοποιημενος αν η ομαδα παει μεχρι τελους στην μπουντεσλιγκα στα προημιτελικα του τσαμπιονς λιγκ και παρει το κυπελλο στην Γερμανια .

Γράφει ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου