ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/11/20

Δήμος Κατερίνης: Έτοιμο «το νέο σπίτι» της Δημοτικής Αστυνομίας

Σε εξέλιξη η μεταφορά των υπηρεσιών στο πρώην κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (Οδός Σβορώνου)

Με το πέρας των εκτεταμένων παρεμβάσεων ανακατασκευής και λειτουργικής αναβάθμισης στο δημοτικό κτίριο (που κατά το παρελθόν φιλοξένησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία), στην οδό  Σβορώνου, σε εξέλιξη είναι πλέον η μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας από το Δημαρχείο, στις νέες εγκαταστάσεις.

Είχε προηγηθεί από τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης η υλοποίηση κάθε αναγκαίας τεχνικής παρέμβασης όπως π.χ. ελαιοχρωματισμοί, επιχρίσματα, νέοι χώροι υγιεινής, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές υποδομές, πόρτες - κουφώματα κ.ο.κ. προκειμένου το κτίριο να μετατραπεί σε σύγχρονο χώρο για την επανάχρησή του. Όπως μάλιστα εκτιμάται, την προσεχή εβδομάδα, οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας θα λειτουργούν στο «νέο τους σπίτι».


Ζωντανό κύτταρο στις υπηρεσίες των δημοτών


«Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε μετατρέψαμε με ταχείς ρυθμούς σε ζωντανό κύτταρο για τις υπηρεσίες της Δημοτικής μας Αστυνομίας ένα ανενεργό μέχρι πρότινος δημοτικό κτίριο. Οι εγκαταστάσεις αξιοποιούνται και τίθενται πλέον στην υπηρεσία των δημοτών μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Την ικανοποίησή του για την εντός χρονοδιαγράμματος παράδοση προς χρήση των εγκαταστάσεων εξέφρασε από την πλευρά του, ο  Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος συντόνισε τις παρεμβάσεις και την τρέχουσα περίοδο επιβλέπει την εύρυθμη μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας στο νέο χώρο: «Αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας, το κτιριακό απόθεμα του Δήμου. Παράλληλα, συμβάλλουμε αφενός στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών της δημοτικής αστυνομίας σε ένα σύγχρονο και  λειτουργικό κτίριο, καθώς και στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Αφετέρου στην αποσυμφόρηση της Δημαρχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου