ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/11/20

«Θέλει να έχει την τελευταία λέξη. Καλούμαι να του βάζω φρένο»! Το νέο καρφί του Χάρη στον Αντρέα… (Βίντεο

«Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο ούτε να αντιδράσω ούτε να απαντήσω».

Με αυτή τη δήλωση ο Χάρης Βαρθακούρης προσπαθεί να ρίξει τους τόνους στην κόντρα του με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Μια κόντρα που είναι αδύνατο να κρυφτεί ειδικά στο ζωντανό της Παρασκευής. Και πρόσθεσε ο Χάρης μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Καμιά φορά και από το ακουστικό μου λένε: “Μην απαντήσεις!”, αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα. Ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, εξ’ ου κι εγώ καλούμαι συνέχεια να του βάζω φρένο».

Σε αυτή τη μίνι συνέντευξη, μάλιστα, απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τη σύζυγό του. Ως γνωστόν, η Αντελίνα έφυγε απογοητευμένη από τον Alpha…

Δες τις δηλώσεις του παρουσιαστή του Big brother:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου