ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/11/20

ΠΙΕΡΙΑ: Οι αδελφοί Ραφαηλίδη διασκεδάζουν και εμψυχώνουν τον κόσμο ξανά λόγω lockdown (βίντεο)

Με τους πολίτες στη χώρα να μένουν σπίτι για δεύτερη φορά ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, άρχισαν σιγά-σιγά να ξεφυτρώνουν και τα ποντιακά live στο facebook. Όπως είχαμε δει και στην πρώτη φάση της καραντίνας, πολλοί Πόντιοι καλλιτέχνες, προκειμένου να διασκεδάσουν τους θαυμαστές τους, πραγματοποιούσαν τακτικά ζωντανές μεταδόσεις με σκοπό να δημιουργήσουν μια εξ αποστάσεως επικοινωνία.

Σύμφωνα με τον Λ. Ραφαηλίδη θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα και θα έχουν διάρκεια μία ώρα, ενώ δεν θα λείπουν και οι εμφανίσεις-έκπληξη. «Θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε μόνο σε μία τοποθεσία, ώστε να αλλάζει και λίγο η εικόνα του κόσμου, όπως κάναμε και στην προηγούμενη φάση των live μεταδόσεων» ανέφερε στο pontos-news.gr ο λυράρης.

«Είναι ένας τρόπος να καλύψουμε την ανάγκη επικοινωνίας με τον κόσμο και να καταφέρουμε να τους κρατήσουμε συντροφιά τώρα που όλοι μένουμε ξανά στο σπίτι. Επίσης πέρα από τη διασκέδαση που προσφέρουμε, στέλνουμε με τον τρόπο μας ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης» κατέληξε ο Λευτέρης.

Πηγή: pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου