ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/12/20

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ: Απαίτηση για θέση ειδικού συμβούλου στον δήμο Πύδνας Κολινδρού! Αφού κάνεις ότι σου λέω ας το επισημοποιήσουμε στρατηγέ μου!

Μετά το παραλήρημα αναρτήσεων στρατιωτικού περιεχομένου σε καθημερινή βαση, από φόβο σχολιασμού από τη στήλη μας (γιατί δε του ασκεί και κανείς άλλος αντιπολίτευση), ο στρατηγός έπαψε να αναρτεί σκέψεις και βιώματα στο Facebook. 

Έπαψε τόσο πολύ, που ακόμα και για τις ευχές του επέλεξε να τις δημοσίευση όχι από τον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά από τον λογαριασμό του δήμου! 

Και είναι λογικό, γιατί στον προσωπικό του λογαριασμό αντί για εικόνα της γέννησης του Θεανθρώπου θα σήκωνε κανένα στολισμένο τανκ.

Καναδύο μέρες ακόμα μια βγάζω silver alert γιατί σε χάσαμε τελείως στρατηγέ μου. 

Αν είναι να με ακούς τόσο, κλείσε και καμιά τρύπα στους δρόμους των χωριών τώρα που έχει ησυχία, γιατί θυμάμαι έναν έρμο ανθρωπάκο που έστελνε ο πρώην να βουλώνει τρύπες και οι δικοί σου τον κατηγορούσαν. Τώρα ούτε αυτό. 


Τα συμπεράσματα...έχουν βγει και είναι πλέον αστείο. 

Περιμένουμε να βγει ο Φερεντίνος και να μας πει ότι ήταν για πλάκα οι τελευταίες δημοτικές εκλογές.



Σάββας Φτυάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου