ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/1/21

Ανάσταση πολιτικού ενδιαφέροντος ακόμη και από τους πιο απίθανους μετά την έγκυρη πληροφορία για κάθοδο νέου ονόματος στα αυτοδιοικητικά της Βόρειας Πιερίας

Εξαντλήθηκε γρήγορα η μπαταρία του κινητού του φίλου Αποστόλη και Δημήτρη, καθώς είχαν να απαντήσουν σε πάρα πολλούς περίεργους, που πίεζαν για την αποκάλυψη του ονόματος που δήλωσε ενδιαφέρον για τα δημαρχιακά στο δήμο Πύδνας Κολινδρού. 

Ακόμα και ο στρατηγός επιστράτευσε παπαγαλάκια, προκειμένου να καταφέρει να μάθει από τι κινδυνεύει το πολιτικό του μέλλον.

Στρατηγέ μου, το πολιτικό σου μέλλον κινδυνεύει αποκλειστικά και μόνο από την άγνοια σου για τα κοινά. Είσαι άριστος στρατηγός, κάκιστος δήμαρχος!!! Και δε σε μειώνει αυτό! 

 Σε τιμά! 

Δεν είναι όλοι για όλα!

 Μπόρεσες και πέτυχες εκλογή, απέτυχες στην οργάνωση! 

Η ιστορία επιτυχία θα σημειώσει!!! Ας είναι. 

 Από ότι με ενημέρωσε ο φίλος Αποστόλης, άλλοι ήθελαν να κάνουν απλά κουτσομπολιό, άλλοι να προλάβουν θέση και άλλοι να προλάβουν εξελίξεις.

Και μόνο που η βόρεια Πιερία μπαίνει στο κάδρο των πολιτικών εξελίξεων της Πιερίας και ξυπνά απο τον πολιτικό λήθαργο από την υποψία ενός νέου ονόματος και μόνο, ναι μεν είναι θετικό, αλλά από την άλλη λυπηρό για αυτούς που ήδη θεωρείται ότι ρυθμίζουν την πολιτική καθημερινότητα.

Αν το όνομα ισχύει (που ο Αποστόλης επιμένει ότι ισχύει), προβλέπονται σαρωτικές ανακατατάξεις ακόμα και στις κομματικές υποστηρίξεις. 

Ο καιρός γαρ εγγύς που έλεγε και ο Λιακόπουλος. 

Τα συμπεράσματα....αναμένονται. 

Σάββας Φτυάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου