ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/1/21

Κατερίνη ΕΚΤΑΚΤΟ / Νέα επίθεση από ομάδα ακροδεξιών στο σπίτι του Αστέριου Καστόρη

Δύο χρόνια μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ακροδεξιοί επιτέθηκαν ξανά στο σπίτι του στην Κατερίνη.

Επίθεση από ομάδα ακροδεξιών δέχθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κατερίνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριος Καστόρης, δύο χρόνια μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ δεν προέβη σε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί και πάλι επίθεση στο σπίτι του μετά τη στοχοποίησή του από ακροδεξιούς οι οποίοι σε αφίσες αποκαλούσαν προδότες τα μέλη του Κοινοβουλίου που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο κ. Χρυσοχοϊδης, αφού πρώτα του έφυγε μέσα από τα χέρια ο φυγόδικος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος τρεις μήνες μετά την ιστορική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, επιτρέπει σε ομάδες ακροδεξιών να συνεχίζουν να κινούνται ανεξέλεγκτα στη Βόρεια Ελλάδα, να απειλούν και να επιχειρούν να τρομοκρατήσουν δημοκρατικούς πολίτες και πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν διατελέσει βουλευτές», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας από τη ΝΔ να κάνει κάτι που δεν έκανε πριν από δύο χρόνια ως αντιπολίτευση: «να καταδικάσει ευθέως τις επιθέσεις εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία, άλλωστε, πλέον στηρίζουν και οι ίδιοι οι βουλευτές και τα στελέχη της».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ο κ. Χρυσοχοϊδης αντί να εργάζεται για την προάσπιση του κράτους δικαίου και των συνταγματικών ελευθεριών, έχει στο μυαλό του μόνο την πρωτόγνωρη σε όλη την ΕΕ συγκρότηση αστυνομίας πανεπιστημίων».

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου