ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/1/21

SOS! Μάθε τι σε περιμένει το 2021! Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν το δρόμο στο ζώδιό σου…

Πώς θα είναι ο καινούριος χρόνος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για το 2021, σύμφωνα με την έγκριτη αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


ΚΡΙΟΣ

Πολλές αλλαγές φέρνει το 2021 για σένα και μάλιστα προς το καλύτερο. Όπως όλοι, έτσι κι εσύ δεν πέρασες και λίγα, για αυτό ήρθε και η στιγμή να αρχίζεις να αναπνέεις. Ο Δίας, ο Ουρανός, ο Άρης και ο Πλούτωνας έχουν μεγάλες επιρροές επάνω σου και μάλιστα θετικές. Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου και θα παραμείνει έως τις αρχές Μαρτίου. Καταλαβαίνεις πως αυτήν την περίοδο είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου ή αν είσαι μόνη, αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της καρδιάς σου. Όχι και ότι η υπόλοιπη χρονιά θα πάει άσχημα δηλαδή, καθώς και ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου σε γεμίζει πάθος και γοητεία. Ακριβώς όπως η Αφροδίτη στον Αιγόκερο βοηθά στη βελτίωση της συναισθηματικής και ειδυλλιακής ζωής σου, επηρεάζει και την επικοινωνία στον εργασιακό σου χώρο. Μια αλλαγή ή μια αύξηση των οικονομικών σου μπορείς να την επιδιώξεις τους δυο πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο είσαι εξαιρετικά παραγωγική κι αυτό δεν μπορεί να μην σε αποζημιώσει. Ωστόσο, θα πρέπει να επιδιώκεις την ξεκούραση σου αλλά και την αποφυγή του άγχους. Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου προς όφελος σου, ακόμα και τα χόμπι σου προκειμένου να εξασφαλίσεις μια ευημερία και στο πορτοφόλι σου. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύες για μεγάλο διάστημα και σε ενθαρρύνει να περνάς αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, να τους στηρίζεις αφού σε κάνει ανιδιοτελή. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται αφού έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι δίπλα τους πιο ουσιαστικά.


ΤΑΥΡΟΣ


Το 2021 αποκαλύπτει την ανάγκη σου να αγκαλιάσεις την αλλαγή και να αποδεχτείς ή να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες. Ίσως αυτήν τη χρονιά να ριψοκινδυνεύσεις ή να ρισκάρεις όμως μπορείς να τα καταφέρεις. Πολλές αλλαγές προβλέπονται επίσης και για τη συναισθηματική σου ζωή χωρίς όμως αυτό να είναι και απαραίτητα κακό. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση, έχεις τη διάθεση να τη διατηρήσεις και να νιώσεις ασφαλής σε αυτή, ενώ αν πραγματικά δεν περνάς καλά θα έχεις τη δύναμη να φύγεις και να θέσεις ένα τέλος. Εσύ που είσαι μόνη, δεν προβλέπεται ένας γάμος για σένα αυτήν τη χρονιά, όμως μια σταθερή σχέση και μια συγκατοίκηση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο που θα προκύψει στη ζωή σου με τη Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Συνολικά η χρονιά δείχνει ότι θα θελήσεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου μέσω της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς τα επαγγελματικά είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπη με σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις που απαιτούν πολύ σκέψη για να βεβαιωθείς πως κάνεις τη σωστή επιλογή. Η οικογένεια σου επίσης είναι πιθανό να επεκταθεί κι αυτό περιλαμβάνει τη γέννηση ενός παιδιού ή ακόμα και την επανασύνδεση και αποκατάσταση οικογενειακών σχέσεων.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, φέρνει η νέα χρονιά για σένα καθώς προβλέπεται σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη. Με την επιρροή του Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα αισθάνεσαι πιο χαρισματική και δημιουργική. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές και βαθύτερες, κυρίως οι συναισθηματικές. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προετοιμάσου να την απολαύσεις περισσότερο από ποτέ. Τις περιόδους των εκλείψεων βέβαια, Μάιο και Δεκέμβρη θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου. Είναι επίσης μια πολύ καλή χρονιά για να επιδιώξεις μια εγκυμοσύνη από τη στιγμή που την επιθυμείς. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις έντονη την επιθυμία να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ταξιδέψεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς, φυσικά και θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν. Καλό θα ήταν  να κινηθείς με γνώμονα τη λογική και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκέμβρη πιθανά να φέρει στη ζωή σου τον απόλυτο έρωτα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου από την αρχή της χρονιάς μέχρι τον Μάιο, κάνει την περίοδο κατάλληλη για την βελτίωση της  οικονομικής σου κατάστασης. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναλλαγές όμως μην εμπιστευτείς τράπεζες ή τα χρήματά σου στα χέρια τρίτων για το υπόλοιπο της χρονιάς. Καλό θα ήταν να κινηθείς συνετά στα εργασιακά καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες κι αντί να εξασφαλίσεις την εξέλιξη τελικά να κάνεις βήματα προς τα πίσω με την επιρροή του Ποσειδώνα. Από το Νοέμβριο μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη επιτυχία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τα αστέρια επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για σένα τη νέα χρονιά, για αυτό καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου, να αλλάξεις νοοτροπία και τρόπο σκέψης. Είσαι πάντα ανήσυχη και προσπαθείς να οργανώσεις και το κάθε σου βήμα από ανασφάλεια και μόνο. Ο Κρόνος και ο Δίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα ανεβάσουν τη δημιουργικότητα σου στα ύψη. Διατήρησε πειθαρχημένο τον εαυτό σου στα εργασιακά και αν εργαστείς σε αυστηρούς και γρήγορους ρυθμούς η τύχη να θυμάσαι πως θα είναι με το μέρος σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει την ενέργεια σου κοινωνικοποιώντας σε περισσότερο. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και προσπάθησε να κινηθείς βήμα βήμα. Με τον Δία να βρίσκεται στον Υδροχόο μπορείς να εστιάσεις και να πιστέψεις στα ταλέντα σου. Δεν φαντάζεσαι που μπορείς να φτάσεις και τι χρήματα να βγάλεις αν τα εκμεταλλευτείς και πιστέψεις σε αυτά. Ο Ποσειδώνας έχει μεγάλη επιρροή στην ψυχική σου υγεία και σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις την πνευματικότητα σου. Από τις αρχές του έτους έως τα τέλη Ιουλίου οι πλανήτες και οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη φέρνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, ενδεχομένως πίεση και άγχος. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να πειθαρχήσεις τη λογική για να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις μπροστά. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου πιθανά να επιλυθούν μέσα στη νέα χρονιά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, από το καλοκαίρι και μετά μπορείς να ελπίζεις επιτέλους σε αλλαγές, μεγάλους και καρμικούς έρωτες. Φρόντισε να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, να αγαπήσεις τις αδυναμίες και πιθανά λάθη του παρελθόντος σου.


ΛΕΩΝ


Αυτή είναι μια χρονιά που η πεποίθηση σου για τις αποφάσεις σου είναι πολύ ισχυρή και ενώ αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις  κάποιες ριζοσπαστικές αποφάσεις, θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική για να μην γίνεις άκαμπτη και πεισματάρα. Θα βιώσεις μια βαθιά συναισθηματική προσκόλληση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τις οικογενειακές σου αξίες. Οι λογικές και αναλυτικές ικανότητες σου αναπτύσσονται και είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε κοινότητες, φόρουμ και άλλα κοινωνικά δίκτυα ως αποτέλεσμα ο κοινωνικός κύκλος σου να  αυξάνεται. Ο Κρόνος και ο Δίας  από το ζώδιο του Υδροχόου  λειτουργούν ευνοϊκά για τον τομέα των εργασιακών σου. Οι υποχρεώσεις σου βέβαια αυξάνονται και οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς προβλέπονται ιδιαίτερα κουραστικοί. Παλιές και νέες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα προσδοκώμενα, όμως θα πρέπει να λειτουργείς μεθοδικά και ψύχραιμα, μιας και έχεις την τάση πολλές φορές να εξοργίζεσαι χωρίς να αναλύεις τις λεπτομέρειες ή να καταλήγεις σε εύκολα συμπεράσματα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς και να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα καθορίσουν το μέλλον της καριέρας σου. Η περίοδος μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου είναι σημαντική για την ερωτική σου ζωή καθώς είναι πιθανό να επαναπροσδιορίσεις την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ο μεταβαλλόμενος Κρόνος μπορεί να σε οδηγήσει σε σοβαρότητα ή  ακόμα  και σε πικρία. Αυτή είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος και ίσως χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου. Το  τελικό μέρος αυτής της χρονιάς εσύ που είσαι μόνη,  μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις την αξία της δέσμευσης και να γνωρίσεις κάποιον πιθανότατα που θα ανήκει σε διαφορετικό πολιτισμό και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση μαζί του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Θετικές αλλαγές και σημαντικές βελτιώσεις στους περισσότερους τομείς της ζωή σου θα φέρει η νέα χρονιά για αυτό και μπορείς να αρχίσεις να χαμογελάς. Το 2021 σε ενθαρρύνει να ακονίσεις τις δεξιότητές σου ώστε να γίνεις καλύτερη σε ό,τι κάνεις. Οι πρώτοι έξι μήνες του έτους θα είναι λίγο προκλητικοί και ίσως και λίγο πιεστικοί για τους επαγγελματικούς στόχους και την εξέλιξη της καριέρας σου. Ο Κρόνος και ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρουν πολλές αναθεωρήσεις αλλά και αλλαγές. Θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στο χώρο εργασίας που μπορεί να σε κατακλύζει κατά καιρούς, για αυτό και θα πρέπει να παλέψεις για να φτάσεις στην κορυφή. Κατόπιν όμως τα πράγματα γίνονται ευκολότερα καθώς οι προκλήσεις αυξάνονται. Νέες συνεργασίες με νέους ανθρώπους φαίνεται να αποδίδουν και να σε ανεβάζουν ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Ο Ποσειδώνας έχει μια ισχυρή επίδραση πάνω σου και ιδιαίτερα στις συναισθηματικές σχέσεις σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ο σύντροφός σου είναι πολύ πιθανό να στηριχτεί περισσότερο από το συνηθισμένο επάνω σου κι αυτό, να υπάρξουν στιγμές, που σε κουράζει. Κάνε το καλύτερο για αυτόν όμως μην τον αφήνεις να σε εκμεταλλευτεί. Πέτα τις παρωπίδες και δες ποιος πραγματικά είναι κι αν αξίζει τον κόπο να το υποστείς όλο αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες. Συνολικά η συναισθηματική σου ζωή θα παραμείνει ένας τυχερός τομέας για αυτό και δεν θα πρέπει να ανησυχείς. Η αρχή του έτους θα είναι οικονομικά αδύναμη αλλά σταδιακά η κατάσταση βελτιώνεται και κάθε προσπάθειά σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου αξίζει τον κόπο. Επίσης μπορείς να επενδύσεις σε ακίνητα. Από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο μπορείς να διασφαλίσεις την οικονομική ασφάλεια και ισορροπία.


ΖΥΓΟΣ

Καλά νέα ελπίδας και θετικής αλλαγής φέρνει η νέα χρονιά για σένα, μιας και από την περασμένη που ήταν και αρκετά δύσκολη έμαθες πολλά. Ο Κρόνος πλέον από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και να πετάξεις τα βαρίδια από την πλάτη σου. Ο Δίας προεδρεύει της καριέρας σου φέτος κάτι που μπορεί να κάνει τις αποφάσεις σου δύσκολες, όμως με ωριμότητα και αποφασιστικότητα μπορείς να κάνεις την ανατροπή.  Έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις μια μετεγκατάσταση ή την αύξηση των αμοιβών σου. Σε κάθε περίπτωση σε περιμένει μια πολυάσχολη χρονιά, ιδιαίτερα την περίοδο που ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο δηλ. από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο. Εγκρατής θα πρέπει να είσαι στον τομέα των οικονομικών σου και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες και απαιτήσεις ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο. Τις περιόδους των εκλείψεων, σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις πιο ξεκάθαρα με ποιους έχεις να κάνεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι η περίοδος των εκλείψεων τον Μάιο και τον Δεκέμβρη που επηρεάζουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Τα λόγια σου μπορεί να παρερμηνευτούν και να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ή την οικογένειά σου. Κατά τα άλλα, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου παθιασμένη και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, με την Αφροδίτη και τον Άρη αντίστοιχα στο ζώδιό σου από τα μέσα Αυγούστου έως και τον Οκτώβριο, είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσεις τη μοναξιά σου και να μοιραστείς το μαξιλάρι σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Υποδέχεσαι τη νέα χρονιά αρκετά κουρασμένη όμως και διατεθειμένη να πετύχεις. Ιδιαίτερα όσο προχωρά η χρονιά είσαι πολύ πιο ενεργητική, θαρραλέα και είσαι σε θέση να επιμείνεις στις αποφάσεις σου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ικανότητες και ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη μέσα από ισχυρές και σταθερές πηγές. Τις περιόδους των εκλείψεων προετοιμάσου πιθανά για έξτρα απρογραμμάτιστα έξοδα. Ο Κρόνος και ο Δίας σου επιτρέπουν να μάθεις πολλά σε σχέση με τα επαγγελματικά σου και να εφαρμόσεις να εκμεταλλευτείς και πρακτικά τις γνώσεις σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα προόδου με τη βοήθεια βέβαια πάντα των προσπαθειών σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και απόφυγε τις πιθανές κόντρες που κατά διαστήματα δημιουργεί ο Ουρανός στον Ταύρο και συγκράτησε την υπεροψία και την αλαζονεία σου. Ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος ακόμα και ο Απρίλιος είναι ευνοϊκοί μήνες για νέα ξεκινήματα. Πειραματίσου με νέες ιδέες και με τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα σου να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ο Δίας και ο Κρόνος που την προηγούμενη χρονιά ήταν αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τώρα  δείχνουν σημάδια αποσταθεροποίησης, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα συναισθηματικά σου. Η αγάπη και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν αρκετά ως προς τις ευθύνες τους. Η αμοιβαία κατανόηση και η συνεργασία με τον αγαπημένο σου μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Εάν θέλεις να μιλήσεις για ένα γάμο ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να είσαι ανοιχτόμυαλη και να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι στο δικό σου χέρι καθώς έχεις έντονα την τάση του πειραματισμού.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η ευημερία, η επιτυχία και η τύχη είναι με το μέρος σου αυτή τη χρονιά καθώς πλέον ξέρεις τι θέλεις και το πως να το κατακτήσεις. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι πολλά καθώς και ο ενθουσιασμός σου. Οι αρχικοί τέσσερις μήνες του νέου έτους είναι πιθανό να δαπανηθούν για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου και οι επιπτώσεις του καλού σχεδιασμού θα φανούν τους επόμενους οκτώ μήνες. Η υποστήριξη των πλανητών στα εργασιακά κατά τη διάρκεια σχεδόν όλης της χρονιάς είναι ισχυρή, για αυτό και θα τολμήσεις νέα επιχειρήματα. Σε περίπτωση που σχεδιάζεις μια δική σου επιχείρηση το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Ο Δίας, πλανητικός σου κυβερνήτης από το ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να τολμήσεις την αλλαγή ακόμα και στην καριέρα σου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου. Οι περίοδοι των εκλείψεων είναι αυτοί που χρειάζονται προσοχή και είναι απαραίτητο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Οι ημερομηνίες που θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τομέα των συναισθηματικών σου είναι 28/5, 16/6 και 4/12 που πραγματοποιούνται οι εκλείψεις και σε καλούν να αντιμετωπίσεις καθοριστικές καταστάσεις. Παρόλα αυτά είσαι έτοιμη να δεις τις αλήθειες σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες διαρκούν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ιδιαίτερα τις στιγμές που η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ανεβάζει κατακόρυφα τη γοητεία σου. Τα οικονομικά σου κέρδη αυξάνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς πιθανά μέσα από αυτοδημιούργητες δραστηριότητες και τέλος, καιρός να αλλάξεις συνήθειες, να κόψεις τις όποιες καταχρήσεις, να φροντίσεις την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια επιτέλους έφυγε ο Κρόνος από το δικό σου ζώδιο και μετά από όσα σε δίδαξε είσαι έτοιμη να λάβεις δράση και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Ο Κυβερνήτης σου βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, επισημαίνοντας την προσοχή σου στον τομέα των οικονομικών σου. Οι εκλείψεις της χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στις 28/5, 10/6 και 4/12 δημιουργούν και φέρνουν ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου, κλείνουν παλιές εκκρεμότητες ενώ παράλληλα σου δίνουν και νέες δυνατότητες ανάπτυξης που θα πρέπει να αναλύσεις σωστά πριν δεσμευτείς, καθώς κρύβουν παγίδες. Τους φθινοπωρινούς μήνες οι υποχρεώσεις στα εργασιακά αυξάνονται και πιθανά να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Οι πλανήτες ευνοούν όμως γενικότερα θέματα καριέρας και εξέλιξης, αν εξαιρέσεις μικρές στιγμές απογοήτευσης. Ο Πλούτωνας στο δικό σου ζώδιο φροντίζει για τη συναισθηματική σου ζωή και ενισχύει το πάθος και το ρομαντισμό σου. Εάν είχατε οποιαδήποτε διαφορά απόψεων και διαμάχες στο παρελθόν με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να επιλυθούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες που κατά διαστήματα σε κάνουν υπερβολικά κτητική απέναντί του. Στην Σεληνιακή  έκλειψη του Νοεμβρίου πιθανά να παρθούν αποφάσεις που θα επισφραγίσουν ή θα επισημοποιήσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, Απρίλιο και Μάιο θα προκύψουν νέες γνωριμίες στη ζωή σου που πιθανά να σε κάνουν να αλλάξεις νοοτροπία ή και τρόπο σκέψης. Να θυμάσαι όμως πως σε γενικές γραμμές διανύεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα χρονιά που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τέλος μπορείς να πεις αντίο σε κακές διατροφικές συνήθειες και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και το πεπτικό σου σύστημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται ήδη στο δικό σου ζώδιο και αυτό το έτος προμηνύεται έντονο προσφέροντάς σου περισσότερη εμπειρία από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Από τους πρώτους μήνες του έτους μπορεί να αντιμετωπίσεις μια αυξημένη ένταση καθώς και προκλήσεις. Η διέλευση του Δία θεωρείται πολύ ευοίωνη σε τομείς χρηματοδότησης και πλούτου, ρομαντισμού, γάμου, εκπαίδευσης, επαγγέλματος ακόμα και τους αναπτυσσόμενους κοινωνικούς κύκλους. Η αφοσίωση και οι προσπάθειες σου στα εργασιακά μπορούν να σου επιφέρουν καλά αποτελέσματα και είναι ο πυρήνας κάθε επιτυχίας που απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ο Άρης στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο αυξάνει κατά πολύ τις υποχρεώσεις σου και σε προετοιμάζει για τα καλύτερα. Μην γίνεσαι απόλυτη στις απόψεις σου και μάθε να σέβεσαι και τον άλλον. Να είσαι βέβαιη πως κάτι καλό θα αποκομίσεις. Αυτήν τη χρονιά θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή και του Δία που σε κάνουν συναισθηματικά ισχυρή για να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τη σχέση με τον αγαπημένο σου, σε εμπνέουν για θετικές αλλαγές και επέκταση.  Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου φέρνει ανακατατάξεις και αλλαγές στον τομέα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να αισθανθείς ένα φόβο, όμως οποιαδήποτε αλλαγή θα διαπιστώσεις πως είναι για καλό σου. Η χρονιά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα που είσαι singles μετά από μια μακρά πορεία αναμονής. Η συνάντηση με έναν πρώην σύντροφο σου μπορεί να ανακατασκευαστεί και να φέρει την άνθιση στη συναισθηματική σου ζωή. Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβρης είναι καλοί μήνες για να δημιουργήσεις μια σχέση σταθερή δίπλα σου. Η πειθαρχημένη προσέγγιση των οικονομικών μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Ο καλός ύπνος και ο διαλογισμός είναι απαραίτητοι για να ηρεμεί το μυαλό σου.


ΙΧΘΕΙΣ


Ίσως να ξεκινήσεις λίγο βαριά τη χρονιά, αλλά δεν είσαι και η μόνη μετά από τα δεινά που μας βρήκαν. Καθώς περνάει ο καιρός αρχίζεις και ανακτάς τις δυνάμεις σου, την ενέργεια και τη θετικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ποσειδώνας στο δικό σου ζώδιο αρχικά δεν σου επιτρέπει να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά ούτε και να αναγνωρίσεις τις ικανότητές σου. Ο τομέας των οικονομικών ενισχύεται από την αρχή του έτους και είναι πιθανό να σημειωθεί σημαντική αύξηση του εισοδήματός σου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος Απριλίου και στη συνέχεια η ροή εισοδήματος σου να σταθεροποιηθεί. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να προστατευτείς από κάποιες αυξήσεις των δαπανών σου κατά διαστήματα και να μετατρέψεις την κατάσταση υπέρ σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στα εργασιακά. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Ιούλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο στο ζώδιο της Παρθένου, σου δίνουν την ευκαιρία να επιδιώξεις καινούρια πράγματα και να κάνεις νέες συμφωνίες. Ως εκ τούτου θα πρέπει να σου επισημάνω πως κάθε κίνησή σου θα πρέπει να είναι προσεκτική και μελετημένη. Στις 4/12 η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στον οίκο της καριέρας σου, σου φέρνει την αναγνώριση. Πάντα υπάρχει μια καλύτερη μέρα για τον τομέα των αισθηματικών σου για αυτό μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση, ο ρομαντισμός και το ενδιαφέρον παραμένουν ζωντανοί. Τα συναισθήματα προς το σύντροφό σου θα είναι αμοιβαία και αληθινά. Παρά την αρμονία θα υπάρξουν και μήνες που θα χρειαστούν προσοχή όπως το Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Νοέμβριο. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως ήρθε η στιγμή να θρηνήσεις το παρελθόν για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημα για σένα και μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία, ακόμα και σε ένα γάμο με σταθερές βάσεις.


(Πηγή: Tlife.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου