ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/6/22

"Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας": Το σπαρακτικό "αντίο" της ομάδας του 13χρονου ποδοσφαιριστή που πέθανε στο γήπεδο

 


Σε ανείπωτη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, η τοπική κοινωνία της Εύβοιας και ολόκληρη η Ελλάδα από τον τραγικό θάνατο ενός μικρού παιδιού, ενός 13χρονου ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Γυμνό Ερέτριας στην Εύβοια.

Το 13χρονο αγόρι ήταν ποδοσφαιριστής της παιδικής ομάδας του "ΠΑΟ Ρουφ" και μαζί με τους γονείς του και τους συναθλητές του είχαν μεταβεί στο Γυμνό προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο μικρός Γιάννης λιποθύμησε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στο γήπεδο και τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου εξέπνευσε.

Συγκλονισμένη η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, αθλητής της οποίας ήταν ο 13χρονος Γιάννης, αποχαιρέτησε το αδικοχαμένο αγόρι με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media

Το συγκινητικό αντίο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στον 13χρονο Γιάννη

"Αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μας, παιδί μας, με βαριά θλίψη ανακοινώνουμε ότι έφυγες από κοντά μας.

Στις 24/6 ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας στην

Κ 14 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας την οικογένεια του και το σωματείο μας

ΠΑΟ ΡΟΥΦ σε απέραντη θλίψη.

Οι γιατροί του γηπέδου και ιδιαίτερα η ομάδα των γιατρών στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έκαναν τα αδύνατα δυνατά χωρίς να καταφέρουν να επαναφέρουν τον άτυχο Γιάννη.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μικρός Γιάννης είχε μεταβεί στο Γυμνό Ερέτριας μαζί με τους γονείς του από την Αθήνα, για τη συμμετοχή του παιδιού στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει τα αίτια θανάτου, ενώ διεξάγεται έρευνα για το κατά πόσο τηρούνταν στο γήπεδο τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των αθλητών.

Το άτυχο παιδί, όπως αναφέρει η Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας σε αναρτησή της, ήταν παίκτης των ομάδων υποδομής του ΠΑΟ Ρουφ, που είχαν πάει στην Εύβοια για το καλοκαιρινό τουρνουά στην Ερέτρια.

"Λόγω του τραγικού συμβάντος πού έγινε στο γήπεδο της Γυμνού, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή ένα νέο παιδί, της ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, και στην ομάδα του"αναφέρει η ανάρτηση.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου