ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/6/22

Νέος Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας για τον τιμή που μου έκαναν να με αναδείξουν Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Πιερίας!!!+

Η τιμητική και ενθαρρυντική ανταπόκριση σας στην προσπάθειά μας για ανανέωση και

διαφάνεια,και αποτελεσματικότητα αποτελεί για μένα δέσμευση να προσπαθήσουμε όλοι και όλες μαζί ώστε να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ Κινημα Αλλαγής ,το ρόλο,την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που οφείλει να έχει,ώστε να συμπορεύεται με τα Μέλη του και την κοινωνία.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΙΜΑ Αλλαγής,Πιερίας με την υπεύθυνη συμμετοχή τους στις Εκλογές αποδείξαμε ότι το κίνημά μας έχει ιστορικές ρίζες,στην τοπική κοινωνία.

Έστειλαν επίσης επίκαιρα Πολιτικά μηνυματα με πολλούς αποδέκτες.

Μηνυμαστην Τοπική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΙΜΑ Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστη στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μηνυμα ασιοδοξίας για το μέλλον του Κινήματος.

Μηνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υπόσχομαι πρώτος εγώ μεταξύ ίσων,να κάνω ότι είναι εφικτό ,ώστε να προσδοκούμε στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΙΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Πιερίας την αξία που του ανήκει.

Θα τιμήσω στο ακέραιο τον ρόλο μου ως Γραμματέας Πιερίας,θα συνθέτω θέσεις,θα αξιοποιώ απόψεις,θα ακούω κριτικές,και θα προσπαθήσω μέσα από αλλαγές και τομές να αποκτήσουμε ως ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Πιερίας το καλλυτερο αποτέλεσμα.

Δεσμευομαι ότι θα κινηθώ υπεύθυνα σε πνεύμα συνεργασίας με όλους σας 

Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής Πιερίας.

Δημήτρης Λιόλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου