ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/6/22

Παρέμβαση Δημήτρη Δένη για το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό εξαιτίας των έργων! - Άμεση αναφορά στις ευθύνες των βουλευτών!

 


Εδώ και 20 μέρες και όταν όλοι ασχολούνταν με το αν τη θάλασσα τη βρώμισαν λύματα, φυτοπλαγκτόν και...ζωοπλαγκτόν (...), εγώ εγραφα πως έχουν στενέψει επικίνδυνα την εθνική σε πολλά σημεία. Σε άλλα σημεία δικαιολογημένα και σε άλλα αδικαιολόγητα (γέφυρες Αλυκών και Βαρικού, 4 χιλιόμετρα σε κάθε μία από αυτές!), λες και το κάνουν επίτηδες για να πλήξουν τον τουρισμό του Σαββατοκύριακου από Θεσσαλονίκη και να τον στρέψουν στην Χαλκιδική (που με την εξαφάνιση των Ρώσων τουριστών, θα περάσει δύσκολες μέρες).

Και φυσικά εργάτες πουθενά σε αυτά τα "εργοτάξια", πράγμα που αυξάνει την καχυποψία των παραγόντων του τουρισμού της Πιερίας. 

Αυτό συνέβαινε και τα τελευταία χρόνια και κρατούσε συνήθως μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι δηλαδή που γέμιζε με κόσμο η Χαλκιδική. Μετά άνοιγαν οι δρόμοι! 

Φέτος όμως που δεν πρόκειται να δούμε Ρώσους, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άκομψα.

Φώναξα, έγραψα, έγραψα... Σιγά σιγά κινητοποιήθηκαν μεμονωμένοι άνθρωποι και φορείς και άρχισαν να πιέζουν τους βουλευτές μας.

Οι 2 οι άντρες σήμερα κινήθηκαν, ο Φώντας έβγαλε ανακοίνωση και ο Σάββας έκανε κι αυτός τις δικές του κινήσεις.

Οι 2 κυρίες όμως σιωπούν!

Και από αυτήν τη αντιπολίτευσης, τη Μπέτυ, που θα περίμενε κάποιος να έχει σηκώσει το σύμπαν για να επανεκλεγεί ενόψει λαίλαπας (Γκούνα τη λένε), είναι απορίας άξια η σιωπή της...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου