ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/12/22

Ο Έλληνας Εσκομπάρ της Πιερίας με τους 5 τόνους κοκαϊνης και 36 εκ. ευρώ από τα κλεμμένα στοιχήματα (video)

 


Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, πιάστηκε ο οποίος για μεταφορά 5,4 τόνων κοκαΐνης, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2004 όταν το φορτίο των ναρκωτικών εντοπίστηκε σε πλοίο συμφερόντων του στα ανοιχτά του Γιβραλτάρ, αλλά και για νομιμοποίηση 36 εκατομμυρίων ευρώ μέσω τζόγου.

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, που κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καταδικάστηκε το 2013 σε 16 έτη κάθειρξης.



Κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση ήταν ο γαμπρός του και μία ιδιοκτήτρια πρακτορείου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο πρώτος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών και η δεύτερη σε κάθειρξη έξι ετών. Το δικαστήριο έδωσε στους δύο τελευταίους το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι μέχρι το εφετείο υπό την προϋπόθεση καταβολής 30.000 ευρώ.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατά τις έρευνες των διωκτικών αρχών να βρεθούν τα χρήματα από τη διακίνηση ναρκωτικών που έκανε ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος το διάστημα εκείνο βρισκόταν ήδη στις....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου