ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/12/22

“Ακούτε εκεί στην Βέροια”: “Πάγωσε” τους τηλεθεατές η Νικολούλη στο φινάλε του Τούνελ για τον άτυχο Άλεξ


 Μια βόμβα «έριξε» προς το τέλος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια, η οποία πριν από 16 χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκλεισε την εκπομπή της, προειδοποιώντας πως κάποιοι στη Βέροια πρέπει να ετοιμαστούν να χάσουν τον ύπνο τους.

Αγγελική Νικολούλη: Η αναφορά στην υπόθεση του 11χρονου Άλεξ

«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε.. Ακούτε εκεί στην Βέροια;;; Κι αν κοιμάστε, θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Υπενθυμίζεται πως η Νατέλα Ιτσουαϊτζ, η μαμά του άτυχου Άλεξ δεν έχει πάρει ακόμα απαντήσεις για το πού βρίσκεται η σορός του παιδιού της. «Ακόμα και οι δράστες, έχουν πλέον κάνει τα δικά τους παιδιά. Δεν είναι στη Βέροια πια. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει στο εξωτερικό. Είναι πολύ δύσκολο όταν συναντάω τους συμμαθητές του Αλέξανδρου. Έχουν πάρει τα πτυχία τους και έχουν τακτοποιηθεί», είχε πει η Νατέλα πριν μερικούς μήνες.


enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου