ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/11/15

Καλώς ήρθατε στην ΠΙΕΡΙΚΗ,εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε.

Από το 2014 μέχρι σήμερα η ένταση, το πάθος, η αγάπη μας για την ενημέρωση των κατοίκων του Νομού Πιερίας είναι αμείωτη κι αυτό γιατί όλοι εσείς που μας διαβάζετε καθημερινά είστε η δύναμή μας!

Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς!

Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας, σχόλια αναγνωστών. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε ότι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί.

Οι διαχειριστές του ιστολόγιου και όλοι οι συνεργάτες του δεν ευθύνονται για τα σχόλια των αναρτήσεων και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.

Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους!
Επικοινωνία
Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε.
Email apolagios@yahoo.gr
(και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας και σχόλια που σίγουρα θα έγιναν χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου