ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/2/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Απουσίαζε ο Βαρνάς συνειδητά από την εκδήλωση της Ν.Δ.-Αβυσσαλέα η απόσταση από τον Ευαγγέλου-Δεν γεφυρώνεται με κανένα τρόπο

Συνειδητά ο επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Συνδυασμού «Νέα Πορεία» πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ και μέλους της ΝΟΔΕ Βασίλης Βαρνάς καταθέτοντας προφανώς την δυσαρέσκειά του με όλα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν με αφορμή τις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου και την στήριξη που περίμενε και ποτέ δεν έλαβε αφού ο …εκλεκτός του κόμματοςόπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων ήταν ο κ. Ευαγγέλου!!


Αν μη τι άλλο αυτό που αντιλαμβάνεται ο κάθε πολιτικός παρατηρητής είναι ότι πλέον η απόσταση που χωρίζει τον Βαρνά και τον Ευαγγέλου είναι αβυσσαλέα και δε γεφυρώνεται με κανένα τρόπο. Το ενδιαφέρον στις προσεχείς εκλογές είναι αν ο κ. Βαρνάς θα είναι και πάλι υποψήφιος με το κόμμα του απέναντί του, αφού κατά πάσα πιθανότητα το κόμμα θα στηρίξει τον Ευαγγέλου, τον εν ενεργεία Δήμαρχο. Πάντως υπάρχει και το στρατόπεδο εκείνων που θεωρούν βέβαιο ότι το κόμμα στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές δεν θα στηρίξει ούτε τον Ευαγγέλου αλλά ένα τρίτο πρόσωπο, θέλοντας όπως λένε, να θέσει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την αντιπαράθεση!!

Σενάρια για την ώρα όλα αυτά, όμως δεν στερούνται βάσης, βέβαια είναι πολύ σημαντικός εως καταλυτικός ο τρόπος ανάδειξης του Δημάρχου, αν θα γίνει με απλή αναλογική ή με άλλον τρόπο. Σε περίπτωση που γίνει με απλή αναλογική τότε θα έχουμε πλείστες όσες εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα. Θα δούμε να μένουν έξω από τα κοινά άνθρωποι που σήμερα θεωρούνται δύναμη ελέω κομματικής στήριξης και μη δυνατότητας επιλογής προσώπων.

Πηγή: Έκδοση Ελασσόνας
Αρθρογράφος: Απόστολος Βάλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου