ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/3/18

Ήττα για τον Αιγινιακό από τον Απόλλωνα Λάρισας

Σε ένα επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές, ο Αιγινιακός, αν και προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Γιάννης Παραλυκίδης» για την 23η αγωνιστική της Football League και βρέθηκε στα όρια της γραμμής του υποβιβασμού.


Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της βόρειας Πιερίας και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια, σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, θέλησε να πετύχει γρήγορο γκολ και απείλησε με τους Σοφιάνη (4’), Πέριτς (8’), Ζούρκο (20’), Παπαδόπουλο (33’) και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Απόλλωνα Λάρισας από τα 11 βήματα. Ο Κουρτεσιώτης έκανε χέρι μετά από τη σέντρα του Γιαζιτζόγλου και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου κάνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ισορρόπησε το ματς και με τον Λίταινα, που μόλις είχε μπει αλλαγή στη θέση του Αγρόδημου, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, φάσεις δεν έγιναν μέχρι και το 70’. Ο Αιγινιακός σε αυτό το λεπτό έμεινε με 10 παίκτες, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Πετρούση για κράτημα στον Κανούλα. Ένα λεπτό μετά, ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Κανούλα (82’), Παπαζαχαρία (83’) και σε μία φάση του Αιγινιακού, όπου ο Ζούρκος έβγαινε τετ α τετ, ο Γιάννης Ανδρέου έκανε φάουλ, με αποτέλεσμα τα αίματα να... ανάψουν. Οι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν και ο διαιτητής τους έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο τέλος του αγώνα, στο 92’, ο Χότζιτς θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως αστόχησε σε τετ-α-τετ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (72’ Τοπαλίδης), Πέριτς (50’ Τσολακίδης), Ζούρκος, Παπαδόπουλος (79’ Χότζιτς), Σοφιάνης.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς (81’ Ανδρέου Γ.), Αγρόδημος (37΄Λίταινας), Κανούλας, Σουλίδης (46’ Καρακατσάνης), Τσιλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου