ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/4/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Κατάσχεση στην ΔΕΥΑ.ΕΛ-Γίνεται λόγος για 60 χιλιάδες ευρώ και έπονται και άλλες!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ- ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ…
Κατάσχεση στην ΔΕΥΑ.ΕΛ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!

Τι συμβαίνει τελικά με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Άρδευσης, τη ΔΕΥΑ.ΕΛ, που είναι η αλήθεια και που το ψέμμα;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΕτΕ Εταιρεία που βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την Δημοτική Επιχείρηση προέβη μετά από προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη σε κατάσχεση ποσού ύψους 60.000,00 ευρώ τα οποία όφειλε η Δημοτική Επιχείρηση στην Εταιρεία.

Το θέμα όπως είναι γνωστό στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία και μάλιστα είχε προκληθεί και έντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου είχαν ακουστεί πολλά και ενδιαφέροντα που αφορούσαν στον τρόπο λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο του τωρινού όσο και των προγενέστερων.

Το θέμα όπως εξελίσσεται  προσλαμβάνει διαστάσεις πολύ σοβαρές διότι θα ακολουθήσουν πιθανόν και άλλες κατασχέσεις και τότε η Δημοτική Επιχείρηση  θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να χρεοκοπήσει αφού όπως είναι γνωστό υπάρχουν και πολλές ανείσπρακτες οφειλές των Δημοτών, και η λειτουργία της θα καταστεί σχεδόν αδύνατη!!

Δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ.ΕΛ και δεν έχουμε και καμμία ενημέρωση.

Σε κάθε περίπτωση η πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται δείχνει πολύ ζοφερή και είναι προφανές πως αν υπάρξει μπαράζ κατασχέσεων θα κορυφωθεί και η ανησυχία των Δημοτών για το μέλλον της Επιχείρησης αφού το Αγαθό που διαχειρίζεται, το Νερό είναι πολύτιμο και απαραίτητο για τον άνθρωπο.

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να κλείση η Δημοτική Επιχείρηση και να αναλάβουν την διαχείριση του νερού ιδιωτικές Εταιρείες αδιαφορώντας ότι το νερό δεν είναι εμπόρευμα και δεν είναι δυνατόν κάποιοι να κερδοσκοπούν από αυτό με ότι μπορεί να σημαίνει για την υγεία ανθρώπων και ζώων!!

Θα είχε ενδιαφέρον να έχουμε την απάντηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ.ΕΛ διότι θεωρούμε ότι αυτά τα θέματα είναι απαραίτητο να δημοσιοποιούνται για να γνωρίζει ο κάθε Δημότης τι ακριβώς είναι σε εξέλιξη και τι μέλλει γενέσθαι στο εγγύς μέλλον αν όχι αύριο!

Πηγή: Έκδοση της Ελασσόνας
Αρθρογράφος: Απόστολος Βάλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου