ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/4/18

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: 9 χρόνια δημοσιογραφίας, ενημέρωσης και διαφήμισης γιόρτασε η Elassona-city.gr στη Riviera!!! - Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΝΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ

9 Ολόκληρα χρόνια δημοσιογραφίας, ενημέρωσης και διαφημίσης γιόρτασε η ηλεκτρονική εφημερίδα της επαρχίας, www.elassona-city.gr και οι συνεργάτες της στο Gourmet-restaurant "Riviera" του Θέμη Σεμερτζίδη!


Ο Εκδότης-δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος τόνισε στους συνεργάτες του πως: "Αποτελεί το κλείσιμο της 9ης συνεχόμενης χρονιάς για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μια ακόμη απόδειξη διαχρονικά της αγάπης του κόσμου της περιοχής μας αλλά και των επαγγελματιών που εδώ και εννέα έτη στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να ενημερώνουμε αντικειμενικά, καθαρά και με συγκροτημένη σκέψη και πάντα με έγγραφα και αποδείξεις όλα τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν μέρος στην τοπική μας κοινωνία, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας".

Η βραδιά έκλεισε με τις υπέροχες γεύσεις του σεφ της "Riviera", με ποιοτικό κόκκινο κρασί, με εδέσματα και gourmet δημιουργίες, από τοπικά ντόπια αυθεντικά προιόντα της επαρχίας Ελασσόνας. H Elassona-city.gr ευχαριστεί τη "Riviera" για την υπέροχη βραδιά και τη φιλοξενία στο χώρο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου